• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

03.07.2017

18:54

(VIDEO) DRAMATIČNA AKCIJA ŠPANSKE POLICIJE: Iz kandži kidnapera oslobođen Srbin, za koga su tražili 1,5 MILIONA EVRA!

Vesti

(VIDEO) DRAMATIČNA AKCIJA ŠPANSKE POLICIJE: Iz kandži kidnapera oslobođen Srbin, za koga su tražili 1,5 MILIONA EVRA!

Podeli vest

Španska policija organizovala je dramatičnu akciju kako bi spasili Srbina za kog su verovali da je bio kidnapovan, drogiran i držan u zarobljeništvu 11 dana, a ona je uspešno realizovana samo nekoliko minuta pre nego što je trebalo da se plati otkupnina u visini od 1,5 miliona evra, piše "Dejli mejl"

Video snimak akcije, koji je policija objavila, prikazuje policajce u punoj opremi kako razvaljuju vrata stana i govore vezanom čoveku da se smiri i da je slobodan.

Policijski zvaničnici su naveli da su uhapsili četiri osobe u gradu Kasarubios del Monte u provinciji Toledo, kao i još jednog, koji je povezan sa otmicom, u Madridu.

Još nije otkriven identitet kidnapovanog, ali se zna da ga je iz njegove kuće u Đironi otela banda koja ga je pretukla i nadrogirala, pre nego što su ga, pod pretnjom oružjem naterali da uđe u automobil.

Njegova žena je dobila telefonski poziv u kom joj je traženo 1,5 miliona evra u zamenu za život otetog Srbina.

Policijska akcija spasavanja uspešno je realizovana samo nekoliko trenutaka pre nego što je kidnaperima trebalo da bude isplaćena otkupnina na jednom parkingu, a zna se i da je ta banda prethodno funkcionisala u istočnim delovima Evrope.

Navodno, njihov vođa je Rumun koji je studirao medicinu u Madridu gde je radio i u bolnici, pa policija sumnja da je upravo on nabavio narkotike kojim su omamili žrtvu.

Kidnapovani muškarac opisan je samo kao Srbin koji ima i državljanstvo Holandije, a nakon oslobođenja je hospitalizovan zbog zadobijenih povreda, piše "Dejli mejl".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anarhista

pre 6 godina

Драматична акција? Ја мислио, сад гледам покољ, кад оно једва врата развалише.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija