• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.07.2017

23:32

TRAMP BEZ DLAKE NA JEZIKU: Slažem se s Putinom, ali znam da bi mu draža bila Hilari!

Vesti

TRAMP BEZ DLAKE NA JEZIKU: Slažem se s Putinom, ali znam da bi mu draža bila Hilari!

Podeli vest

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da bi predsednik Rusije Vladimir Putin bio srećniji da je Hilari Klinton došla na mesto predsednika Amerike, jer ona ne bi trošlila toliko novca na vojsku koliko on planira, dodavši da se on i Putin slažu "veoma, veoma dobro"

- Mislim da se slažemo veoma, veoma dobro. Mi smo neverovatno moćna nuklearna sila, a takvi su i oni. Nema smisla da nemamo neku vrstu odnosa- rekao je Tramp u intervjuu za "Hrišćansku medijsku mrežu" (Si-Bi-En, CBN), prenosi Rojters.

Tramp je takođe rekao da je dug sastanak sa Putinom dobar znak i da pokazuje da dve države mogu da sarađuju po pitanjima u kojima imaju zajedničke interese kao što je primirje u Siriji.

TRAMP SHVATIO DA JE PUTIN U PRAVU, ODUSTAJE OD RUŠENJA ASADA: Na pomolu veliki zaokret u politici SAD prema Siriji!

PUTIN UZVRAĆA TRAMPU: Rusija proteruje 30 američkih diplomata i zaplenjuje objekte u vlasništvu SAD!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 6 godina

Sve bi bilo lepo I krasno da je on ozbiljan čovek.Ali od političkog klovne nema šanse očekivati nešto ozbiljno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija