• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

01.08.2017

20:00

UBIJEN SRBIN U ŠVAJCARSKOJ?! Pronađeno spaljeno telo  u šumi!

Vesti

UBIJEN SRBIN U ŠVAJCARSKOJ?! Pronađeno spaljeno telo u šumi!

Podeli vest

Izgorelo telo četrdesetjednogodišnjeg Srbina pronađeno je u šumi u okrugu Erlen kod Sent Galena u Švajcarskoj. Istraga je pokazala da je naš državljanin najverovatnije ubijen

Kako navode švajcarski mediji, slučajni prolaznik naišao je na jezivu scenu i odmah obavestio policiju. Prema njihovim informacijama, telo se nalazilo na samo 100 metara od lokalnog puta.

- Pešak je pronašao telo i odmah pozvao hitne službe. U šumu je poslata policijska patrola. Utvrđeno je da je reč o Srbinu koji je živeo u naselju Herisau. Nakon istrage javni tužilac je otvorio slučaj protiv napoznatog počinioca - preneli su mediji.

Švajcarska policija sprovela je detaljnu istragu, a telo je poslato na autopsiju na Institut za sudsku medicinu u Sent Galenu.

Kada su stigli rezultati, tužilac se složio da je reč o ubistvu.

- Jake policijske snage i forenzičari i dalje pretražuju mesto na kome je leš otkriven. Policijska istraga kreće se u nekoliko pravaca. Na prvom mestu je pronalazak svedoka koji su posećivali šumu u kojoj je telo pronađeno - navodi se u medijima.

Istražitelji su, kako pišu švajcarski mediji, koncentrisani na proveru požara, osoba i automobila koji su viđeni u tom predelu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija