• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Skynews

21.08.2017

11:27

(VIDEO) JOŠ JEDAN NAPAD? Automobil uleteo u autobusko stajalište, ima mrtvih!

Vesti

(VIDEO) JOŠ JEDAN NAPAD? Automobil uleteo u autobusko stajalište, ima mrtvih!

Podeli vest

Najmanje jedna osoba je poginula, kada se automobil zakucao u autobusko stajalište u francuskom gradu Marseju, preneo je Skaj njuz.

Jedna osoba je poginula, a jedna je povređena kada je automobil udario u autobusko stajalište.

Policija je apelovala na građane da izbegavaju oblast u kom se nesreća dogodila, ne precizirajući da li se radi slučajnom ili namernom incidentu.   

Kako prenose mediji, ranije se dogodilo još ledno uletanje na ustobusko stajališter u drugom delu grada. Francuski mediji preneli su da se još ne zna tačan broj žrtava.

Bi-Bi-Si piše da se sličan incident već dogodio danas, oko osam sati ujutro, u drugom delu grada. Francetvinfo.fr piše da se drugi incident dogodio u 11. arondismanu, a prvi u 13. gde nije bilo žrtava. Isti sajt navodi da nije u pitanju automobil, već beli kombi, kakav je korišćen u napadu u Barseloni.

Španska policija objavila je u subotu da traga za kombijem marke "reno" za koji se sumnja da je možda prešao u Francusku, nakon čega su francuske vlasti obajvile da su pojačale graničnu kontrolu.

Prošle godine je u terorističkom napadu u Nici poginulo najmanje 84 ljudi, a više od 100 je povređeno kada je kamion uleteo u masu ljudi koji su gledali vatromet povodom proslave nacionalnog praznika 14. jula, Dana Bastilje.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sudar na putu Bor - Zaječar! Ima povređenih
Hronika

Sudar na putu Bor - Zaječar! Ima povređenih

Tri osobe povređene su danas oko 13 sati u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nedaleko od skretanja za nekadašnji aerodrom na putu Bor – Zaječar, kod semafora kojim se reguliše saobraćaj zbog radova na asfaltiranju.

08.05.2024

21:15

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija