• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/B92

21.09.2017

23:59

(VIDEO) POLICIJSKA BRUTALNOST U OKLAHOMI: Ubili gluvog muškarca, jer je IGNORISAO NAREDBE!

Vesti

(VIDEO) POLICIJSKA BRUTALNOST U OKLAHOMI: Ubili gluvog muškarca, jer je IGNORISAO NAREDBE!

Podeli vest

Dvojica policajaca u Oklahomi otvorila su vatru i ubili gluvog muškarca dok im je prilazio noseći u rukama metalnu cev. Policajci su pucali, jer je čovek "ignorisao policijske naredbe", prenosi BBC

Oni nisu čuli njegove komšije koji su im vikali da muškarac sa štapom ne može da ih čuje, naveo je policijski zvaničnik Bo Metju.

Ubijen je Magdijel Sančez (35) u okviru policijske potrage za vozačem koji je automobilom udario drugo vozilo i pobegao s mesta nesreće, a pokrenuta je istraga o njegovom ubistvu. 

 

 


- U ovakvim situacijama, kada postoji oružje, može doci do takozvanog tunelskog vida- naveo je Metju, dodajuci da je Sancez bio oko četiri i po metra udaljen od dvojice policajaca koji su simultano pucali. 

 

 

 

 


Policajac Kristofer Barns pucao je iz pištolja u istom trenutku kada je drugi policajac Metju Lindzi upotrebio elektrošoker, rekli su ocevici policiji. 

Cev dužine 60 centimetara koju je Sančez držao u ruci dok je sedeo na svom tremu je najpre policajcima opisana kao štap. 

 

 

 

 


Komšije kažu da je Sancez koji je bio gluvonem, koristio tu cev i ruke kako bi se sporazumevao sa drugima, ali i kako bi se zaštitio od uličnih pasa koji su prolazili pored kuće u kojoj je živeo sa svojim ocem. 

Policija je navela da ubijeni Sančez nije imao kriminalni dosije.. Policajac koji je pucao iz pištolja je pod istragom i suspendovan je, a policajac koji je koristio elektrošoker ostaje na dužnosti. Nijedan od njih dvojice nije nosio kameru na uniformi.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 6 godina

Trčite u "zemlju snova" - tamo leži lova ! A u petak - dobićete metak !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17