• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: webtribune

30.10.2017

15:46

(VIDEO) NEVERICA U SAD! PUTIN LIČNO LANSIRAO ČETIRI BALISTIČKE RAKETE: Svi projektili pogodili ciljeve!

Vesti

(VIDEO) NEVERICA U SAD! PUTIN LIČNO LANSIRAO ČETIRI BALISTIČKE RAKETE: Svi projektili pogodili ciljeve!

Podeli vest

Ruska vojska je sprovela uspešna lansiranja balističkih raketa na poligonu u blizini Arhangeljska i na poluostrvu Kamčatka. Vladimir Putin lično je lansirao četiri balističke rakete u ovim vežbama

Ruski predsednik Vladimir Putin je učestvovao u vežbama ruskih strateškkih nuklearnih snaga, rekao je Dmitrij Peskov, predsednički sekretar za štampu.

Sve rakete su uspešno pogodile ciljeve obuke. U izveštaju Ministarstva odbrane Rusije je rečeno da je ICBM Topolj lansiran sa kosmodroma Pleseck u oblasti Arhangeljska. Raketa je pogodila cilj obuke na poligonu Kura na poluostrvu Kamčatka.

Dve druge balističke rakete su lansirane sa nuklearne podmornice Pacifičke flote iz voda Ohotskog mora. Rakete su pogodile ciljeve obuke na polugonu u oblasti Arhangeljska.

Poslednja raketa koja je korišćena u ovom vežbama je lansirana sa Barentsovog mora sa nuklearne podmornice Severne flote.

PRIZNALI I AMERI, PUTINOV ŠAH-MAT U SIRIJI: Moskva nadigrala Vašington, RUSIJA PREUZELA BLISKI ISTOK!

Prema podacima Ministarstva odbrane, u vežbama su učestvovale kopnene, morske i vazduhoplove divizije ruske vojske opremljene strateškim i taktičkim nuklearnim oružjem. Uključeni su bili avioni dugog dometa Tu-160, Tu-95MS i Tu-2M3.

Avioni su uzleteli iz ruskih vazduhoplovnih baza Ukrajinka (u Amurskoj oblasti), Engels (u oblasti Saratov) i Šajkovka (oblast Kaluga).

(VIDEO) DVA DIVIZIONA S 300 U SRBIJI ZNAČE 50 AVIONA MANJE ZA NATO: Evo zašto zapad plaši odluka Beograda!

Vladimir Putin lično je lansirao četiri balističke rakete u ovim vežbama. Ministarstvo odbrane je objavilo video testove ruske "nuklearne trijade".

Ruski predsednik Vladimir Putin je učestvovao u vežbama ruskih strateškkih nuklearnih snaga, rekao je Dmitrij Peskov, predsednički sekretar za štampu.

Peskov je dodao da je Putin lično lansirao četiri balističke rakete. Ministarstvo odbrane Ruske Federacije je objavilo video snimak o planiranim vežbama Strateških nuklearnih snaga.

(VIDEO) NAJVAŽNIJE AMERIČKE VOJNE BAZE U SVETU: Pentagon iz njih može da ratuje sa Kinom i Rusijom u isto vreme!

Video prikazuje pripreme za lansiranje interkontinentalnih balističkih raketa Topolj, uzletanje dva strateška bombardera, i lansiranje balističke rakete sa podmornice.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 6 godina

MOCNO NEMA STA sta kazete ameri ??? ovaj lansira a vi se i ne oglasavate sa zabranama ZASTO?????

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17