• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vostok.rs

08.11.2017

18:37

PEDESET NULA ZA RUSIJU! ROGOZIN ISMEJAO TRAMPA: SAD ima najbolje oružje, samo kad bi se zezali...!

Vesti

PEDESET NULA ZA RUSIJU! ROGOZIN ISMEJAO TRAMPA: SAD ima najbolje oružje, samo kad bi se zezali...!

Podeli vest

Potpredsednik vlade Rusije Dmitrij Rogozin, koji je odgovoran za rusku vojnu industriju, ironično je prokometarisao izjavu predsednika SAD Donalda Trampa o kvalitetu američke vojne tehnike

- Mi proizvodimo najbolju vojnu tehniku na svetu. Sa nama u tome niko čak ni približno ne može da se poredi - izjavio je šef Bele kuće prilikom posete Japanu.

Komentarišući Trampove reči Rogozin je napisao: "Ma nije valjda?", i postavio "smajli". 

Ranije je ruski vicepremijer ironično odreagovao na Trampove reči o odustajanju od korišćenja oružanih snaga u širenju demokratije u drugim zemljama. "Dosada je to bila njihova neposredna obaveza, uključujući i demokratizaciju stanovništva Hirošime i Nagasakija", napisao je Rogozin.

(VIDEO) NOVI UDARAC ZA NATO, RUSIJA LANSIRALA TAJFUN 22800: Ovo čudo je novi gospodar mora i strah i trepet za protivnike!

Ranije je Pentagon izjavio da radi na novoj avionskoj raketi velikog dometa koja će biti ekvivalent ruskoj raketi K-77M, namenjenoj lovcu pete generacije Su-57. 

Podsetimo, veliku uzbunu u američkom vojnom vrhu izazvao je neuspešni lov američke flote na rusku podmornicu u Sredozemnom moru. 

PO DOGOVORU PUTINA I VUČIĆA: Rusija poklanja Vojci Srbije još dva aviona AN-26, USKORO STIŽU I TENKOVI!

Cela američka eskadra predvođena nosačem aviona tražila je podmornicu "Krasnodar", ali je ona neprimetno dospela na odredište, ispalila rakete "Kalibar" na teroriste, i nestala bez traga.

MOSKVA NIJE SMELA POVUČE 650 VOJNIKA SA KIM, TREBALO JE DA IH POŠALJE JOŠ: General Ivašov smatra da je napravljena VELIKA GREŠKA!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bombarder

pre 6 godina

Rusko oruzje smijurija...pa jos se nije razišao oblak dima od kad je parobrod od nosaca kuznjecova plovio po sredozemlju...

Regiment

pre 6 godina

Nije plovio po sredozemlju nego je pustio dim namerno englezima u nos ...

roki

pre 6 godina

samo sto je poznato amerika je ped ekonomskim vojnim i nacinalnim kolapsom ,,,zadnji trzaji i povlacenje snaga sa ratista po svetu su prvi znaci pocetka propadanja,,,

lavcina74

pre 6 godina

@bombarder Polako ali sigurno sa dimom ili bez on im kopa oci. Ti to ne mozes da shvatis.\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17