• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mediji/fakti/informer

08.02.2018

10:47

OPŠTI RAT, AMERIKANCI LIKVIDIRALI 100 ASADOVIH BORACA I IZREL BOMBARDUJE SIRIJU! Rusija: OVO JE AGRESIJA!

Vesti

OPŠTI RAT, AMERIKANCI LIKVIDIRALI 100 ASADOVIH BORACA I IZREL BOMBARDUJE SIRIJU! Rusija: OVO JE AGRESIJA!

Podeli vest

Više od 100 boraca lojalnih predsedniku Sirije Bašaru al Asadu ubijeno je u napadu koji je izvršila koalicija predvođena SAD, saopštio je neimenovani američki zvaničnik za Rojters. On je rekao da je napadnuta grupacija od oko 500 boraca lojalnih Asadu

Rusija je osudila ovaj napad, nazvavši ga činom agresije.

- Dela koalicije predvođene SAD nisu u skladu sa pravnim normama, ovo je bez ikakve sumnje agresija - rekao je ruski poslanik Franc Klincevič.

Amerikanci tvrde da su izveli avio-napad na položaje sirijske regularne armije jer su vladine snage izvele ničim izazvani napad na štab "Snaga demokratske Sirije" koje finansiraju, naoružavaju i treniraju Amerikanci.

Američka komanda za Irak i Siriju tvrdi se se sve dogodilo osam kilometara istočno od "usaglašene linije razdvajanja" u slivu reke Eufrat i da su se među pripadnicima SDS nalazili i američki vojnici i instruktori, te da je to navodno bio napad na Oružane snage SAD.

CIA SE BRUKA, PUTIN UMIRE OD SMEHA: Agent izgubio SUPERTAJNE FAJLOVE, student PROVALIO GDE SU IM BAZE!

Upotreba avijacije protiv sirijske armije na njenoj teritoriji - na kojoj se Amerikanci nalaze apsolutno nezakonito - proglašena je za "legitimnu zaštitu partnerskih snaga od agresije".

Istovremeno je došlo do još jednog sukoba koji može imati nepredvidljive rezultate. Izraelski avioni su na zapadu sirijske provincije tukli pozicije koje je Tel Aviv proglasio za "vojnu bazu Irana u Siriji".

(VIDEO) POSLEDNJI LET RUSKOG HEROJA: Pilot koji je bio u pratnji Filipova BRANIO OBORENOG KOLEGU, ali je OSTAO BEZ GORIVA!

Baza je pored sirijskog grada Džamraja, a na nju je ispaljeno nekoliko raketa.

Izraelski avioni su i pre tri mesec izveli raketni napad na jedan cilj u tom delu Sirije.

(VIDEO) ZAPAD ODUŠEVILA HRABROST PILOTA SU-25 ROMANA FILIPOVA: Pravi vojnik i SIN HEROJA koji su PORAZILI HITLERA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija