• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: thehill.com/Informer.rs

23.03.2018

13:56

(VIDEO) ​PLEJBOJ ZEČICA OTKRILA MRAČNU TAJNU PERVERZNOG TRAMPA: Rekao mi je da sam "prelepa kao Ivanka"!

Vesti

(VIDEO) ​PLEJBOJ ZEČICA OTKRILA MRAČNU TAJNU PERVERZNOG TRAMPA: Rekao mi je da sam "prelepa kao Ivanka"!

Podeli vest

Nekadašnja Plejboj zečica Karen Mekdugal koja je navodno imala aferu s predsednikom SAD Donaldom Trampom izjavila je da joj je Tramp jednom prilikom rekao da je "prelepa kao njegova ćerka Ivanka"!

Karen Mekdugal je gostovala u četvrtak na CNN-u. a voditelj Anderson Kuper je pitao:

- Da li vas je ikada uporedio sa nekim od svoje dece? 

- Znaš, ponosan je na Ivanku koliko bi i trebalo da - odgovorila je Mekdugal - Ona je sjajna žena, ona je prelepa, ona ... znate, to je njegova ćerka i on bi trebalo da bude ponosan na nju.

(FOTO) NAJNIŽI UDARAC DO SADA! Trampa optužili za INCEST S ĆERKOM IVANKOM!

- Rekao je i da sam lepa kao ona i, znate, "ti si pametna devojka" i nije bilo mnogo poređenja, ali bilo je nekih, da. Slušala sam puno o njoj - nastavila je ona i dodala da joj je žao Melanije Tramp.

(FOTO) BILA SAM SA TRAMPOM DOK JE MELANIJA BILA TRUDNA! Plejboj zečica tvrdi da je imala aferu sa američkim predsednikom!

Bivša zečica kaže da je imala aferu sa Trampom kada je već bio u braku sa  Melanijom.

SEKSI IVANKA IMA NOGE KAO GAZELA! Najizazovnija izdanja ćerke Donalda Trampa!

Ona je tužila američku kompaniju Media Media Inc. (AMI), koja poeduje National Enqirer jer joj nije isplatila obečanih 150.000 dolara za priču o navodnoj aferi.

- AMI me je lagao, davali su prazna obećanja i više puta me zastrašivali i manipulisali - rekla je Mekdugal. - Samo želim priliku da nastavim sa svojim životom, oslobođenim ove kompanije i advokata.

Njene optužbe stižu u momentu kada se Taump suočava sa tužbom od porno zvezde Stormi Danijels o pravu da javno govori o aferi koju tvrdi da je imala sa predsednikom.

NAJVEĆA TAJNA BELE KUĆE! U kakvim su stvano odnosima MELANIJA I IVANKA TRAMP?!

Danijels će se pojaviti na CBS-u u emisiji "60 minuta" u nedelju, tokom koje će pričati o svojoj navodnoj aferi sa Trampom.

Predsednik SAD je odbacio sve ove navode.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vla

pre 6 godina

Samo glup narod veruje jednoj prostitutki, za pare radi sve pa I blacenje, ko bi uopste znao kako se zove da ne prica gluposti po necijem nalogu.

Zoran

pre 6 godina

I Monika je bila niko i ništa,ali je imala dece sa Bilijem, Tramp je poznat po tome i šta je tu čudno, ovde je samo naša Melanija koletarna šteta.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17