• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.04.2018

19:34

DOKAZ DA JE SLUČAJ SKRIPAL IZMIŠLJEN!  Ćerka otrovanog špijuna koristila društvene mreže DOK JE BILA U KOMI?!

Vesti

DOKAZ DA JE SLUČAJ SKRIPAL IZMIŠLJEN! Ćerka otrovanog špijuna koristila društvene mreže DOK JE BILA U KOMI?!

Podeli vest

Ruskinja Julija Srkipal (33) koja je sa ocem dvostrukim špijunom Sergejem Skripalom (66) otrovana 4. marta u Salsberiju, koristila je društvene mreže dok je, kako Britanci tvrde, bila u komi u bolnici?! 

Svoj profil je posetila 7. marta, tri dana nakon navodnog trovanja, što je još jedna u nizu nelogičnosti koje navode na zaključak da je ceo slučaj izmišljen.

Šupalj slučaj

Julija, koja se tek u petak osvestila, 7. marta je poslednji put bila aktivna na ruskoj društvenoj mreži "Vkontakte", sličnoj Fejsbuku. Tu informaciju može da vidi bilo koji korisnik te društvene mreže koji uđe na njen profil. 

Problem je, međutim, u tome, što je u to vreme, kako su Britanci preneli, Julija bila u veoma teškom stanju, u komi, nakon što je otrovana "najsmrtonosnijim" nervnim agensom na svetu "novičok".

Ruski bezbednosni zvaničnici zato smatraju da je to samo još jedna u nizu nelogičnosti koja se vezuje za slučaj "Skripal".

- Kako je moguće da je Julija Skripal pristupila svom

Ključno pitanje

Ako su Skripalovi otrovani najsmrtonosnijim nervnim agensom, kako su i dalje živi

profilu na mreži "Vkontakte" ako je bila u komi? Britanski mediji pisali su da je ona bez svesti prevezena u bolnicu. Bilo je i natpisa da joj je život ugrožen, kao i ocu - navode eksperti.

Ta nelogičnost samo je jedna u nizu misterija koje prate slučaj trovanja mlade Ruskinje i njenog oca Sergeja Skripala. Zato ruski zvaničnici sumnjaju da je ceo slučaj fabrikovan.

- Ako su Skripalovi otrovani, kako Britanci tvrde, najsmrtonosnijim nervnim agensom "novičok", kako su onda i dalje živi? - samo je jedno od pitanja koja bacaju senku na ceo slučaj.

Niko ih nije video

Sumnju podstiče i to što ni posle mesec dana niko nije video Sergeja i Juliju Skripal, niti su u medije procurele njihove slike iz bolnice, što se obično događa u svim drugim slučajevima. 

Takođe, ruskim predstavnicima iz ambasade u Londonu nije dozvoljeno da ih posete iako su Skripalovi zvanično i dalje ruski državljani, a zabranjen je pristup i njihovim rođacima. Istovremeno, Britanci su odbili da proslede Moskvi uzorke nervnog agensa, što samo ide u prilog teoriji da ga nije ni bilo. 

Nije jasno ni kako su tačno Britanci utvrdili da je u pitanju baš nervni agens A-234 zvani "novičok" niti kako su otkrili da je on potekao baš iz Rusije.

LONDON PRIZNAO, SKRIPAL NIJE OTROVAN GASOM IZ RUSIJE! Šef vojne laboratorije u Port Daunu potvrdio: Ne zna se poreklo gasa kojim je otrovan DVOSTRUKI ŠPIJUN!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17