• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2018

13:18

MAKRON OPET PALI VATRU: Imamo dokaze da je SIRIJSKA VLADA upotrebila hemijsko oružje!

Vesti

MAKRON OPET PALI VATRU: Imamo dokaze da je SIRIJSKA VLADA upotrebila hemijsko oružje!

Podeli vest

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da ima dokaze da iza navodne upotrebe hemijskog oružja u Siriji stoji vlada iz Damaska

Makron je rekao da će odluku o napadu na Siriju doneti "kada za to dođe vreme". On je obećao i da Pariz neće dozvoliti eskalaciju u regiji. 

A JESI LI I TI MUZIČAR? Tramp sad tvrdi da nikad nije rekao kad će napasti Siriju!

Makron je rekao da će odluku o napadu na Siriju doneti „kada za to dođe vreme“. On je obećao i da Pariz neće dozvoliti eskalaciju u regiji. 

- Imamo dokaze da se korišćeno hemijsko oružje, hlor u svakom slučaju,i da ga je koristio režim Bašara al Asada - rekao je Makron.

Francuski predsednik je rekao da će odluku o eventualnom napadu na Siriju doneti nakon neophodnih potvrda.

- Moraćemo da donesemo odluke kada dođe vreme, kada procenimo da je će biti najkorisniji i najefektniji - rekao je Makron.

Francuska u slučaju donošenja odluke o bombardovanju Sirije može to da izvede sa baza koje se nalaze na teritoriji zemlje, a ne iz neke bliskoistočne države, piše „Figaro“.

- Stručnjaci ratne mornarice smatraju da će, ako politički bude dato zeleno svetlo za napad, on biti izveden sa teritorije Francuske, vrlo verovatno sa baze Sen Dizje u departmanu Gornja Marna, a ne sa francuskih baza na Bliskom istoku — u Jordanu ili Ujedinjenim Arapskim Emiratima - navodi Figaro.

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Умислио јадни Бабојебац , да је... - "Ждребац"...?!

Sasa

pre 6 godina

Bice kao u vezi Skripalja, imamo dokaze ali necemo da vam ih pokazemo. Makron je razocaro, obican smutljivac.

Draggan

pre 6 godina

To je sve pritisak na Putina, ne sme da odustane, u suprotnom ovi nece stati dok ne razore i ne obore na kolena Rusiju. Treba da iskoristi ovu priliku i da im da po nosu, pa tek na sklapanju mira da uslovi Zapad da se unormale.

Pepo Bandic

pre 6 godina

E moj Makaroncicu, izgleda da si ti zaboravio kako su nastali cuveni pariski bistroi. Bolje da potarzis pomoc za kronofilimu.

SARA

pre 6 godina

MANRON JE ROTSCHILDOV PROJEKT PROTIV RUSIJE ALI ZA SRBIJU JOS GORI.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija