• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Komersant.rs

14.04.2018

16:55

(FOTO) 'SIRIJSKI BUĐANOVCI': Ostaci oborenih raketa pokazuju da TRAMP I EKIPA OPASNO LAŽU?!

Vesti

(FOTO) 'SIRIJSKI BUĐANOVCI': Ostaci oborenih raketa pokazuju da TRAMP I EKIPA OPASNO LAŽU?!

Podeli vest

Sirijski državni televizijski kanal "Ihbarija el Surija" objavila je snimke za koje tvrdi da predstavljaju ostatke oborenih raketa kojima je napadnuta Sirija

Na drugim snimcima vide se i prizori na kojima oduševljeni Sirijci slave obaranje agresorskih raketa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Perakaže

pre 6 godina

Prenesite sirijcima da izbace sve engleze i sve amerikance i neće više biti nikakvog trovanja, niti će se humanitarne akcije sprečavati.

deda Raša

pre 6 godina

A kad nisu lagali? Nisu Srbi zaboravili americke lazi, Markale, Racak, pa Bagdad, pa Libija, pa Sirija itd, itd. Morate shvatiti da ste vi genocidna nacija, od Indijanaca (neka im je vecna slava) pa sve do danas. Drzava vam pociva na Indijanskim kostima.

Vlada

pre 6 godina

Rusi - razočarenje! Drago mi je da nisu reagovali, jer ko zna kako bi se zavrsilo...ali, s' druge strane, čemu ona priča danima? Iskren da budem, posle ovoga, ne znam ni da li im smemo verovati...

Ana

pre 6 godina

Vlado, nije sve to tako kako bi mi... to! Ne zaboravite sve one Trampove price o silnom kaznjavanju "pocinioca gnusnoga zlocina", pa makar to bila i sama Rusija! ----- Ali nisu smeli pri napaduni da pipnu nista rusko tamo!!!...Dotle, a dalje ne!!! To je ispipavanje pulsa Rusije, koja im je protivnik sasvim drugog mentaliteta, osobina i nacina. Rusi su na pocetku bili jasni u sta ce se umesati/odgovoriti na napad. ----- A amerikanci, ostrvljeni jer im se naj-ugled srozava u svetu, prave spektakl od svoga poraza...."slavom ovencanog" Nije ovo utakmica za navijanje i HVALA sto su RUSI mudri do krajnjih granica. ----- Osim toga...bas ta nafta koju Rusija proizvodi, je zbog ovakve krize, poskupela skoro duplo. Pa sto se duze "nisane", to je za Rusiju neplanirana dobit! A Tramp tu naftu nema! Ima jedino nadu ..."for America to be FIRST AGAIN"...

Dule

pre 6 godina

Билои би вам много јасније да сте пре постављања коментара прочитали вест на линку: http://informer.rs/vesti/svet/377432/rusija-nije-reagovala-jer-su-ameri-gadali-besmislene-mete-asadova-vojska-je-nedirnuta-i-na-putu-je-da-ostvari-svoje-ciljeve

Aha

pre 6 godina

Ako budemo čekali na pomoc Rusije u buducnosti tesko nama sad moze da se ameri pozabave nama jer stalno im prkosimo Rusima.

Felix

pre 6 godina

Ma neka nam daju oruzije sami cemo da se branimo. 78 dana smo se kidali sa njima i to bez Rv i modernog pvo.Sad mi je sve jasno zašto nas hiljadama god.unistavaju da smo mi vojna sila ko Rusija zgovnali bi amere i pola sveta.

zoxx

pre 6 godina

Pitanje je koliko je dobro da niko ne reaguje povodom napada na Siriju.Danima nazad Putin preti i evo reakcije nema.Tako su pretili i kad su nas rusili mesecima i sve se svelo na to.Rusiji se ne moze verovati kao ni evropi.opet su nasli sigurno neku matematiku sa amerima.Da li ublazavanje sankcija ili nesto slicno.videce se brzo.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17