• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

24.05.2018

19:56

ROMAN ABRAMOVIČ EMIGRIRAO U IZRAEL, DOSTA MU TEREZE MEJ I ENGLEZA: Vlasnik Čelzija neće se vraćati u London!

Vesti

ROMAN ABRAMOVIČ EMIGRIRAO U IZRAEL, DOSTA MU TEREZE MEJ I ENGLEZA: Vlasnik Čelzija neće se vraćati u London!

Podeli vest

Roman Abramovič, vlasnik Čelsija, nalazi se u Izraelu kako bi završio imigracioni proces i uzeo državljanstvo te zemlje

On se odlučio na ovakav potez pošto mu je nedavno istekla poslovna viza u Britaniji. Nakon incidenta Sergeja Skripala, u kojem je ruski vojno-obaveštajni službenik, koji je bio dvostruki agent za obaveštajne službe Ujedinjenog Kraljevstva, otrovan nervnim agensom, tenzije su porasle između Ujedinjenog Kraljevstva i Rusije.

Prebivalište Abramoviča u Britaniji je isteklo, a vlasti nisu htele da je obnove, pa je morao da propusti finale FA Kupa u kome je njegov Čelsi nadigrao Mančester junajted.

BRITANSKA UJDURMA, NE DAJU SRBIJI U EU: Ukoliko Brisel primi Beograd pre Sarajeva BIĆE NOVOG RATA NA BALKANU!

Ruski oligarh je čest posetilac Izraela i filantropista te države, kao i jevrejskih zajednica u Rusiji. 

(VIDEO) UZBUNA U MOSKVI! AMERI NA GRANICE RUSIJE PREBACUJU ABRAMSE I HILJADE VOJNIKA: Sprema se Udar sablje!

Abramovič je dobio specijalnu nagradu Federacije jevrejskih zajednica Rusije zbog njegovog doprinosa od preko 500 miliona dolara u poslednjih 20 godina na potrebe jevreja u Izraelu i Rusiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Trtica

pre 5 godina

A sa koliko je novca pomogao ruski narod u Rusiji!? Opljačkao jadni narod pa pomagao najveće svetske lopove i ubice!!! Da li je ikada čuo za Dostojevskog i njegovo delo Dnevnik pisca!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija