• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fakti. org

07.06.2018

18:52

(VIDEO) PENTAGON JE OD PUTINA ŽELEO DA ČUJE SVE OSIM OVOG! Rusija raspolaže apsolutnim oružjem, NISMO SVE OTKRILI!

Vesti

(VIDEO) PENTAGON JE OD PUTINA ŽELEO DA ČUJE SVE OSIM OVOG! Rusija raspolaže apsolutnim oružjem, NISMO SVE OTKRILI!

Podeli vest

Putin je precizirao da "apsolutnim oružjem današnjeg dana",  kakvo konkurenti neće imati u skorije vreme, smatra raketni sistem "Avangard" i naveo da taj sistem već ulazi u serijsku proizvodnju i tokom 2019. će ga dobijati naše raketne jedinice. Ne verujem, kazao je Putin, da će iko uskoro imati takvo oružje. Ali, ako se u nekoga i pojavi nas to nimalo ne brine

Istakao je da savremeni sistemi ruskog naoružanja čuvaju strateški paritet i obezbeđuju funkciju odvraćanja i uzajamnog uništavanja.        

U ovom kontekstu je naveo da njegova zemlja raspolaže "apsolutnim oružjem današnjeg dana" kakvo konkurenti neće imati u skorije vreme.

Precizirao je da ima u vidu raketni sistem „Avangard" i naveo: "Taj sistem već ulazi u serijsku proizvodnju i tokom 2019. će ga dobijati naše raketne jedinice. Ne verujem da će iko uskoro imati takvo oružje. Ali, ako se u nekoga i pojavi nas to nimalo ne brine".

Dodatno je objasnio zašto ni ta mogućnost državno-vojni vrh Rusije ne brine:

- Uskoro će naše Oružane snage raspolagati i interkontinentalnom balističkom raketom "Sarmat", a "Kinžal" i laserski top već su tamo gde treba. A nismo još otkrili sve o svom novom naoružanju. Kasnije ćemo to učiniti".

ZAVRŠENA "DIREKTNA LINIJA" SA PUTINOM: Više od četiri sata odgovarao na pitanja, SAMO NA JEDNO NIJE IMAO ODGOVOR!

(VIDEO/ANKETA) AMERI OD POROŠENKA TRAŽE DA KRENE NA DONBAS: On se nećka, PLAŠI SE PORAZA, da će ga obesiti i da NEĆE MOĆI POBEĆI U MOSKVU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Darko

pre 5 godina

Le le Rusija im je postala nocna mora ali prava.Cackaju ,provociraju nismo izgleda ni svesni na kom su nivou u naoruzanju.

Nobel

pre 5 godina

Putin i Rusija rade čuda na internetu šta je počelo na Krimu kada je pretio sa nuklearnim oružjem i poslao vojsku za aneksiju Krima a onaj Obama nije smeo jadan da mrdne a Tramp je pokazao da je provaljen u Siriji kad je napao a Putin ćuteo i Kad je digao flotu i od jadnog Kima napravio anđela u S.Koreji....Putin je ako se sećate posle aneksije Krima sam izjavio svojim novinarima da se danas u 21veku ratuje na internetu i društvenim mrežama i hakerima i hibridnim ratovima....ali zna se ko je i samo je jedan svetski policajac na ovoj Planeti i treba dobiti Nobelovu nagradu.

Miki moj

pre 5 godina

Amerikanci posle osvajanja Meseca otkrili na Marsu znakove života i civilizacije! Ali nije šala nego slike koje je poslao satelit Kjuriasiti....

RZ

pre 5 godina

Ti li stvarno još uvek veruješ u okruglu zemlju i beskonačan svemir?

Kažu

pre 5 godina

U Zagrebu završena, identifikacija 20srpskih žrtava, ubiejnih, tokom velikosrpske agresije na Hrvatsku... Tomson pravosnažno oslobođen tužbe za Čavoglave i poklič ZDS i potvrđeno da nemaju veze sa nacizmom i ustaštvom nego sa odbranom RH u velikosrpskoj agresiji 90ih i niko mu više ne može zabranit koncert... Slovenija i Austrija i Švajcarska traže od Hrvatske da digne, policiju i vojsku i zatvori granicu sa BiH i Srbijom i od njih napravi, Hot-Spot jer će im i te zemlje vraćati migrante, koje su puštali da prolaze, ko da Srbija ne postoji... Hrvatska donela zakon o otvranju arhiva a i traže otvaranje arhiva JNA i vraćanje arhiva NDH koji je otet posle rata iz RH i odnešen u Srbiju... Hrvatska ministarka kulture za HRT kaže da je Srbija vratila Hrvatskoj skoro sve ikone i kulturne predmete otete 90ih njih oko 30 000 a čekaju još 1000predmeta da se vrati samo u kulturi ali sveukupno imka oko 200 000 predmeta da se vrate...srpski mediji o tome NITI REČ?

SILA

pre 5 godina

Posle jedne od najboljih pušaka na svetu, hrvatske VHS2 a uskoro će i VHS3, hrvati imaju novu, svetsku atrakciju a srbi i dalje, samo medijsku propagandu... Dnevno.hr HRVATSKA VOJSKA ODUŠEVLJENA: IZA OVOGA STOJI HRVATSKA PAMET! Novi izum za hrvatske vojnike oduševio svijet: Dojavljuje opasnost, spašava kod ranjavanja

White Power

pre 5 godina

Bla bla truc-standardna ruskla tlapljenja, a u praksi-busne serpenje i zakrpljene gace.

srbin

pre 5 godina

Rusija ima planove da osvaja tj. da nastanjuje se na druge planete u kozmosu.Svaki planet je naseljiv tj. pogodan za život jer se na svakoj planeti u kozmosu moze proizvesti vazduh i stvoriti se uslovi za život kao i na planeti zemlji.Vazduh na drugoj planeti u kozmosu se može proizvesti pomoću drveta tj. drvo proizvodi vazduh tj. daje nam vazduh za život.Zato su u Yugoslaviji masovno bile akcije pošumljavanja tj. sadila se borova šuma a kad bi se takva akcija pošumljavana npr. provele na nekoj od planeta u nasoem sunčevom sustavu nastao bi vazduh i stvorila bi se atmosfera kao sto planet zemlja ima svoju atmosferu.Posumljavanje se moze uraditi zasađivanjem drveta ili bacanjem semene drvete npr.bora iz letelice na planetu na koji se želimo nastaniti tj. na kojoj želimo živeti.Najpogodniji uslovi za rast drveta tj. sume su kad je na planeti temperatura izmedju 5 i 30 stepeni a na drugim planetama se ta temperatura može postići pomoću velikih Klimatizacijskih uređaja o kojima sam vam već pisao.

srbin

pre 5 godina

Ti klimatizacijski uređaji o kojima sam vam vec pisao mogu npr.na drugoj planeti biti snadbevani električnom energijom pomoću dva Teslina elektro motora,a na drugu planetu mogu biti dopremljeni u svemirskoj letelici.O ovom o i o mom prethodnom komentaru moraju rusi biti informirani jer oni nameravaj da zive i na drugim planetama.

srbin

pre 5 godina

Šuma nama daje vazduh za život tj.proizvodi ga.Tako je takođe moguce izvršiti posumljavanje npr. na Marsu i oko planete Marsa bi se formirao omotač tj. atmosfera i tu bi bio moguć zivot.Na Marsu je moguce napraviti male kuce od betona sa vratima koji se vakumski zatvaraju i u tim kucama sa jednim spratom je moguće ziveti i raditi na toj planeti tj. raditi pošumljavanje na planeti na kojoj se zeli ziveti.A vazduha u tim kucama mozemo poneti u letelici u bocama ili jednostvno samo zasađeno drvo doneti na tu planetu i uneti ga u tu kucu i ono bi nam proizvodilo vazduh.

srbin

pre 5 godina

Dakle posle posumljavanja neke planete nastaje vazduh nakon određenog vremena i stvara se atmosfera tj. nastaju i oblaci nakon nekog vremena.Takav proces je se odvijao i na planeti zemlji gde imamo vazduh i vodu koji su nam trebaju za život.O ovome također trebaju biti informisani Rusi.Znači drvo nam je na ovoj planeti dalo i vazduh i vodu koji su nam potrebni za život.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija