• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik

18.06.2018

18:57

PENTAGON: RUSKE I KINESKE RAKETE NE SMEJU DA POLETE: Američka vojska priznala da ne može da zaštiti SAD!

Vesti

PENTAGON: RUSKE I KINESKE RAKETE NE SMEJU DA POLETE: Američka vojska priznala da ne može da zaštiti SAD!

Podeli vest

Šef Strateške komande Pentagona general Džon Hajten otkrio je koja je slaba tačka američke vojske. Hajten je istakao da Amerika mora da napravi sistem borbe protiv ruskih i kineskih raketa još pre njihovog lansiranja

Prema Hajtenovim rečima, SAD nemaju potrebnu zaštitu od interkontinentalnih balističkih raketa potencijalnih protivnika, piše "Nešenel interest".

Američki general je naveo da protivnici imaju uspeha u izgradnji takvog oružja uzimajući u obzir slabe strane američkog naoružanja.

- Broj raketa i njihov potencijal i dalje rastu, jer sve više država ima sve više raketa i povećavaju tehnički potencijal specijalno za to da se suprotstave sistemu protivraketne odbrane SAD - rekao je Hajten.

IZRAELSKI MINISTAR ŠPIJUNIRAO ZA IRAN? Uhapšen tokom posete Ekvatorijalnoj Gvineji

On je dodao da ni nakon raspada SSSR Americi niko nije mogao da se suprotstavi, ali je sada potencijal protivnika porastao.

ŠIPTARKA SA KOSOVA UHAPŠENA U AUSTRIJI: Pripremala teroristički napad?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 5 godina

Holivud drzava ,trula i iznutra i iz vana ....sreca njihova sto niko direktno nece da dira u govna .

deda Raša

pre 5 godina

Ovog Putina treba izabrati za dozivotnog. Izvukao je Rusiju i njen sistem odbrane iz pepela. Cuti ovakvu besedu NATO generala mi je milije nego vrcerati. Jos malo pa ce im Rus stati na rep. Dosta su zla pocinili na ovoj planeti.

Slobodan

pre 5 godina

Ne mozete ziveti od stare slave ameri,samo da znate BRACA RUSI NE SPAVAJU...

Slobodan

pre 5 godina

Ne mozete ziveti od stare slave ameri,samo da znate BRACA RUSI NE SPAVAJU...

Marcco

pre 5 godina

Propade Amerika sa 323 miliona stanovnika i BNP od 18,7 triliona. Napred Rusija sa 144 miliona stanvnika i BNP od 1,2 triliona

Rale

pre 5 godina

Znači došlo do dupeta i kod Amera. Daċe bog da i njima neko dođe glave!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17