• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.06.2018

00:00

BELA KUĆA POTVRDILA: Tramp razmišlja o susretu sa Putinom sledećeg meseca

Vesti

BELA KUĆA POTVRDILA: Tramp razmišlja o susretu sa Putinom sledećeg meseca

Podeli vest

Američki predsednik razmatra susret sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom sledećeg meseca, što je potvrdio na sastanku Bele kuće sa guvernerima.

Kako navodi Blumberg, pozivajući se na dva izvora upoznata sa situacijom, susret Putina i Trampa trebalo bi da se dogodi tokom Trampove posete Evropi, koja je već najavljena.
Agencija navodi da postoje dve prilike za susret dvojice lidera - NATO samit u Briselu 11. jula ili nakon Trampove posete Britaniji 13. jula.

Portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće Garet Markis potvrdio je danas na Tviteru da će savetnik za nacionalnu bezbednost SAD Džon Bolton posetiti Rusiju kako bi razgovarao o potencijalnom sastanku predsednika Rusije i SAD.

Tramp se prošlog leta sastao dva puta sa Putinom na samitu Grupe 20 u Hamburgu.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija