• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2018

22:03

​BBC O DRAMI MALIH FUDBALERA: Dečaci mogu da hodaju, ali spasavanje zasad nemoguće, put Tajlanda krenuli INŽENJERI ILONA MASKA!

Vesti

​BBC O DRAMI MALIH FUDBALERA: Dečaci mogu da hodaju, ali spasavanje zasad nemoguće, put Tajlanda krenuli INŽENJERI ILONA MASKA!

Podeli vest

Akcija spasavanja 12 dečaka i njihovog fudbalskog trenera koji su već dve nedelje zarobljeni u pećini punoj vode na Tajlandu neće započeti večeras jer oni "ne umeju da rone", rekli su tajlandski zvaničnici, prenosi BBC.

Guverner regiona Čang Rai rekao je da dečaci imaju dovoljno snage da hodaju ali da ne mogu da plivaju na sigurno.



Ipak, danas neće početi sa spasavanjem jer oni još uvek ne umeju da rone. Ako bude kiše i situacija se značajno pogorša, pokušaće se sa hitnim izvlačenjem dečaka.




Doodao je da su dečaci dobro. On je rekao da su roditelji poslali dečacima pisma ali da nije siguran da li su ona stigla do njih. 
tanjug ap


Spasioci danas užurbano traže način da spasu dečake imajući u vidu prognoziranu dugotrajnu kišu.


Oni su danas kričili put kroz gustu šumu stotinak metara iznad pećine u kojoj je dečaci, tražeći alternativni način da ih izvuku odozgo, a put Tajlanda su krenuli i inženjeri specijalizovanih kompanija Ilona Maska.

tanjug ap

Helikopteri se spuštaju na zelena brda pod bujnim rastinjem iznad pećine, pružajući pomoć u iznalaženju alternativnog načina za izvlačenje mladih fudbalera iz poplavljene pećine.

(VIDEO) SPASIOCI NAPRAVILI KOBNU GREŠKU! Izvlačenje malih fudbalera na Tajlandu KRENULO NAOPAKO, spasioci nenamerno UPUMPALI VODU U PEĆINU!


MILIJARDER BUŠI TUNEL DO MALIH FUDBALERA?! Ilon Mask voljan da pomogne dečacima na Tajlandu


SPASAVANJE NA TAJLANDU SE PRETVARA U NOĆNU MORU! Jedan spasilac PREMINUO zbog nedostataka kiseonika!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 5 godina

Zasto ne postave velike , dovoljno siroke cevi ,od ulaza u pecinu do njih i tako jednog po jednog izlace kroz te cevi .?meni s e cini da s e od ovog teskog slucaja stavra filmska predstava , umesto da s e tarze resenja.Ljudi idu u svemir , a ne da nadju nacin i da prodju kroz prolaz koji je zakrcen samo vodom ?(cevi sa plinovod , toplovod , i sl od Fi 70 cm ...i resite slicaj )

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17