• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

18.08.2018

16:23

(FOTO) PUTIN IZDOMINIRAO NA VENČANJU AUSTRIJSKE MINISTARKE! Buket žutog cveća i hor Kozaka samo za mladu, ples za kraj, PA NA SASTANAK SA MERKELOVOM!

Vesti

(FOTO) PUTIN IZDOMINIRAO NA VENČANJU AUSTRIJSKE MINISTARKE! Buket žutog cveća i hor Kozaka samo za mladu, ples za kraj, PA NA SASTANAK SA MERKELOVOM!

Podeli vest

Predsednik Rusije Vladimir Putin boravio je danas svega nešto manje od dva sata u Austriji, gde je prisustvovao svadbi ministarke inostranih poslova Austrije Karin Knajsel

Na aerodrom u Grac posle 12 časova sletela su dva aviona ruske države - u jednom su bili članovi hora Kozaka, koje je Putin doveo kao poklon šefici austrijske diplomatije, a u drugom šef ruske države.

Na svadbu u mesto Sulctal, na jugu pokrajine Štajerska, Putin je doputovao iz Graca u konvoju automobila, u svom vozilu koje ispunjava najviše standarde obezbeđenja.

U vozilu sa Putinom u Sulctal je došla izaslanica ministarke spoljnih poslova Austrije Margot Klestil-Lefler, inače bivša supruga nekadašnjeg predsednika Austrije Tomasa Klestila, sa kojim je šef ruske države negovao dugogodišnje prijateljstvo.

Putin je ministarki Knajsel predao buket cveća žute boje, koju šefica diplomatije posebno voli i iste boje kao buket koji je i nosila na večanju.

Putin u AustrijiTanjug

Putin u Austriji

Nakon nastupa hora Kozaka Putin se oprostio od mladenaca i otputovao ka aerodromu Grac, odakle ide dalje u Nemačku, gde će večeras, u 18 časova imati sastanak sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Pred polazak iz Sulctala Putin se potpisao na kabriolet VW, kojim će mladenci otputovati na medeni mesec.

Na pozive novinara da im se obrati Putin, koji je delovao veoma opušteno, je na nemačkom jeziku poručio "Do viđenja".

Putin u AustrijiTanjug

Putin u Austriji

Putina je, ispred restorana "Čepe", u kojem je održano venčanje, ispratio austrijski kancelar Sebastijan Kurc, zajedno s mladencima.

Putinov boravak u Austriji na venčanje ministarke bio je veliki medijski spektakl, koji je propratilo više stotina novinara iz celog sveta.

Poseta Putina, a zbog nje i Austrija, bili su na meti kritike austrijske opozicije, ali i pojedinih poslanika Evropskog parlamenta, kao što je Zeleni Mišel Rejmon, ali vlasti u Ukrajini.

Kritičari su ocenili da je poseta Putina nanela štetu imidžu Austrije u svetu.

PUTIN VENČAVA AUSTRIJSKU MINISTARKU, PA PALI KOD MERKELOVE: Ruski predsednik rado viđen u Evropi u inat NATO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan lala

pre 5 godina

Car Putin , koja pobeda , polako ali sigurno svi oni koji budu protiv Putina i Rusije ostace bez uticaja u politici EU, tu racunam i kancelara Merkel ako brzo ne promeni politiku .

Marcco

pre 5 godina

Svojevremeno je jedan Austrijanac bio za saradnju sa Rusijom ali nisu mu Nemci saradnici dozvolili bez obzira što je bio kancelar Nemačke

Pomracenje uma

pre 5 godina

I tu se zeznuo gadno. Toliko gadno da vise nikome ne pada na pamet a pogotovu austrijancima i nemcima da ne saradjuju sa rusijom. Jos ih boli ono oranje Berlina. Mogli bi oni sto u pola minuta pobise 200.000 ljudi u dva grada iz dva navrata (nije bilo dosta jednom, znaci drugi put namerno) da nauce nesto. Mogao bi i ti da naucis nesto. Saradnja nema alternativu.

Ljubo

pre 5 godina

Bog ,Rusija pravoslavna ,pa Car ,ime poznato,a mi Srbi trazimo i gledajmo gde smo bili ,ko smo bili i ko smo i gde smo i sada ,....narod pored ociju ,bez ociju ,to je definicija Srba .

Zlata

pre 5 godina

PUTIN,KAKAV JE TO ŠMEKER !!! TAKTIČAN I PAMETAN,DO JAJA !!!

deda Raša

pre 5 godina

Svaka cast. Zna Putin i s-tam-tam (Becki valcer).

Ništa bez kancelara

pre 5 godina

Zaista prava ceremonija, uz takvog gosta, sa takvim manirima. Naravno da je sve uobličo i prisistvo kancelara Kurca. Tako i treba. Ministarka se udaje, nije to mala stvar.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17