• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2018

23:02

PAKAO U ČUVENOM NOĆNOM LOKALU U NEMAČKOJ: Zarazili se smrtonosnom bakterijom u seks-klubu

Vesti

PAKAO U ČUVENOM NOĆNOM LOKALU U NEMAČKOJ: Zarazili se smrtonosnom bakterijom u seks-klubu

Podeli vest

Gosti kluba "Kit ket" u Berlinu u opasnosti su zbog bakterije koja izaziva meningitis. Doneo ju je jedan od gostiju koji se sada nalazi u bolnici u veoma teškom stanju

Gosti seks-kluba "Kit ket" u Berlinu mogli bi da budu zaraženi bakterijom koja izaziva meningitis i u nekim slučajevima je smrtonosna. Zdravstvene vlasti u Nemačkoj poručile su svima onima koji su prošlog vikenda bili u klubu da se hitno jave lekaru jer je jedan od gostiju u ozbiljnom stanju.

Fetiš žurka

Klub je na svojoj Fejsbuk stranici naveo da je zaraženi muškarac bio u klubu na fetiš žurki "CarneBall Bizarre" 29. septembra i da je nakon toga primljen u bolnicu u veoma ozbiljnom stanju. S obzirom na to da mu se lekari bore za život, nije mogao da otkrije sa kim je sve imao seks i šta je radio u klubu.

Lako prenosiva i veoma zarazna

Lekari se obolelom gostu bore za život, pa nije mogao da otkrije sa kim je sve imao seks

- Ideja nam je da preko ove društvene mreže informišemo što više ljudi, koji su posetili klub prošle subote. Svi zaposleni u klubu su dobro, nemaju simptome, ali im je ponuđena terapija antibioticima za svaki slučaj - napisano je na stranici "Kit keta".

Zbog ozbiljnosti situacije i zdravstvene vlasti Berlina izdale su upozorenje. Navedeno je da je u klubu nađena bakterija Neisseria meningitidis, koja izaziva meningitis.

Foto: printscreen youtube

- Nađeni su sojevi A, C, Y i W135. Bakterija se prenosi preko pljuvačke i respiratornim putem, odnosno kijanjem i kašljanjem. Uobičajeni simptomi uključuju jake glavobolje, visoku temperaturu, groznicu, nesvesticu, ukočenost u vratu i ekstremnu malaksalost. Svi koji su bili u klubu 29. septembra treba da posete lekara i traže test na Neisseria meningitidis - saopštile su zdravstvene vlasti.

Leglo zaraze

Sumnja se da se više od jedne osobe zarazilo smrtonosnom bakterijom, budući da je klub poznat po seks-zabavama i orgijama. Gosti kluba imaju seks svuda po objektu, koriste razna pomagala i seks-igračke, te je šansa da se bakterija prenese gotovo stoprocentna.

Foto: printscreen youtube

Tekst potpisa

Bakterija Neisseria meningitidis

- bakterija se prenosi preko pljuvačke i respiratornog sekreta tokom kašljanja, kijanja, poljupca, ali i preko čaša
- simptomi su jaka glavobolja, visoka temperatura, groznica, nesvestica, ukočenost u vratu i ekstremna malaksalost
- glavni je uzročnik meningitisa kod dece i mladih
- smrtonosna je u 15 odsto slučajeva u prvih 12 sati nakon zaraze
- otkriva se posebnim testovima, a onda se leči antibioticima

Inače, klub je 1994. otvorio austrijski režiser pornića Simon Taur i od tada je jedan od najpopularnijih noćnih lokala u Nemačkoj, ali i u celoj Evropi. Da bi gost ušao u klub, mora da poštuje odgovarajući dres kod. Obavezni su lateks, koža, gotski stil ili glamurozna garderoba.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zanimljivo

pre 5 godina

Sodoma i Gomora, sramota u sta se covek pretvorio. I treba da ih ubiju virusi i bakterije kad nemaju mere ni u cemu.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17