• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/komersant

28.12.2018

19:23 >> 19:26

(VIDEO) IZ RUSIJE JE STIGLA NAJJEZIVIJA MOGUĆA PORUKA: Tresu se gaće celom svetu, AMERI ZA MOSKVOM KASNE 15 GODINA!

Vesti

(VIDEO) IZ RUSIJE JE STIGLA NAJJEZIVIJA MOGUĆA PORUKA: Tresu se gaće celom svetu, AMERI ZA MOSKVOM KASNE 15 GODINA!

Podeli vest

Ruski stručnjak je precizirao da se radi prije svega o drugom udaru, odnosno o sposobnosti Rusije da na nuklearni napad odgovori snažnijom nuklearnom odmazdom nego što je to bio inicijalni napad

Nuklearna odmazda u slučaju neočekivane agresije je zagarantovana, nijedan nuklearni napad neće ostati nekažnjen, upozorio je glavni inženjer Moskovskog instituta za termalni inženjering Jurij Solomonov.

Kako je precizirao Solomonov, Rusija na raspolaganju ima mnogo sredstava koja omogućavaju nuklearnu odmazdu, budući da jednim napadom nije moguće uništiti sve te mete istovremeno.

Pored toga, on je istakao i da je Rusija po pitanju razvoja novog oružja za nuklearnu odmazdu ispred SAD za 10 do 15 godina. Međutim, kako je objasnio, to ne znači i da Amerikanci neće uspjeti da urade istu stvar, već da je trenutna situacija takva.

Ruski stručnjak je precizirao da se radi pre svega o drugom udaru, odnosno o sposobnosti Rusije da na nuklearni napad odgovori snažnijom nuklearnom odmazdom nego što je to bio inicijalni napad.

PUTIN POSTROJIO SVE GENERALE! Najnovija situacija u Siriji izazvala reakciju Moskve, Rusi pokvarili Erdoganov PAKLENI PLAN!

Ta prednost zasniva se na vitalnosti ruskog naoružanja, ali i na mogućnosti da se očuvaju sredstva borbenog upravljanja i komunikacije u kritičnim situacijama neočekivane agresije.

- Sve to je stvorilo tu prednost - istakao je Solomonov.

Inače, Jurij Solomonov je idejni tvorac raketa kao što su "Jars", "Topolj", "Bulava" i "Pionir".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jova

pre 5 godina

8.Kralj je bratska Rusija, i Bog će njoj dati svetoga duha i mudrosti,da napreduje više od ostali zemalja, i ona će Božju volju ispuniti po Otkrivenju 17:11 Rusija je danas naj-jača svetska sila na celom svetu,dok je Anglo-Amerika otimala naftu od Iraka ,Libije i Sirije koje je uništila do zemlje,Rusija se naglo uzdizala u novom naoružanju i tako ostavila Anglo-Ameriku daleko iza sebe, jer Anglo-Amerika kao 7.divlja zver opisana u Otkrivenju 17.poglavlju mora propasti, jer je mnogo nevine krvi prolila u celom svijetu ,i ta prolivena krv danom i noćom vapi ka Bogu traži osvetu jer je opljačkala mnoge narode,i kao takva,za svoja zla dela mora odgovarati pred Bogom,Bog će je uništiti svojom moćnom silom,i to nitko od ljudni ne može da spreči na zemlji. Treba znati da je Anglo-Amerika 7. divlja zver,i da je iza nje propalo 6.divlji zveri,pa mora i ona propasti,kada dolazi 8.Kralj posle 8.Kralja,svetsku vladavinu trajno preuzima Isus Hrist Otkrivenje 11:15. tako će biti.

ateista

pre 5 godina

O kakvom Bogu pricas ? Evropljani su katolici i vecina amerikanaca tj. svi su oni hriscani kao sto su Rusi pravoslavci hriscani. Malo si polupao loncice svi oni veruju u Boga i Isusa Hrista. Najveci vernici pravoslavcu su Grci. Rusi su bili komunisti i odrekli su se Boga jos 1918 i tek zadnjih 30 godina nastavljaju da opet veruju u Boga, Putin ide u Crkvu.

DebelaSvinja

pre 5 godina

HAhahahahhaaa koji su ovo naslovi ahhahaahhaa.Pa koga ovde u Srbiji i ostatku sveta boli sta ima Rusija...da nece mozda da dodju da pomognu Srbiji ako dodje do rata....ahhaahhaha oce kao i svaki put do sada....ali naslov hahahahahahhhahahaaa...aA citam i komentar od JOVE kao Otac Makarije da je pisao hahahhahaa

Ukrajinac

pre 5 godina

Zaboli me kurac Cetnici za ovu vasu budalu ovog ruskog Slobodana ja verujem u Americki odbrambeni stit a vama I Putinu zelim sretan put kod svetog save jebo vam Taj vas divljak iz srednjeg veka mame neka vas sve na nebu jebe

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17