• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/sputniknews.com

28.12.2018

13:38

PUTIN POSTROJIO SVE GENERALE! Najnovija situacija u Siriji izazvala reakciju Moskve, Rusi pokvarili Erdoganov PAKLENI PLAN!

Vesti

PUTIN POSTROJIO SVE GENERALE! Najnovija situacija u Siriji izazvala reakciju Moskve, Rusi pokvarili Erdoganov PAKLENI PLAN!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin je na sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Ruske Federacije pozitivno ocenio nastavk procesa uspostavljanja kontrole nad teritorijom Sirije, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Kako je objasnio, ulazak sirijske vojske u Manbdidž bila je jedna od glavnih tema današenjg sastanka Putina sa članovima Saveta bezbednosti Rusije.

- Pozitivno je ocenjena vest ulaska sirijske vojske i nastavku procesa širenja teritorije koju kontrolišu sirijske snage, kao i uloge Damaska u rešavanju sirijske krize - istakao je.

Podsetimo, sirijska vojska ušla je u grad Manbidž na zapadu zemlje, koji je prethodno bio pod kontrolom snaga samoodbrane sirijskih Kurda.

Oglasio se i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan koji je rekao da je ulazak sirijske vojske u Manbidž – „psihološka operacija“.

KURDI POZVALI ASADA U POMOĆ PRED TURSKOM INVAZIJOM! Sirijska vojska ušla u KLJUČNI GRAD na zapadu zemlje

Podsećanja radi, Kurdi su uputili zvaničnom Damasku poziv u pomoć kako bi ih zaštitili pred nadolazećom invazijom turske vojske, a sirijska vojska je potom ušla u Manbidž.

(VIDEO) VAŠINGTON POST: PUTINOVA RUSIJA JE PORAZILA AMERIKU, iako su SAD DOBILE HLADNI RAT protiv SSSR!

Sirijska vlada je operacije turske vojske protiv Kurda na severu Sirije i upad u tu zemlju, nazvala okupacijom, a Ankara je planirala novu ofanzivu kako bi u potpunosti uništila kurdske snage i zauzela deo teritorije susedne zemlje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mina

pre 5 godina

Турци, турци... нису се доста напльачкали по Балкану и Армениjи? Зло je то страшно

Bobi

pre 5 godina

Le, le, le , ma gde je postrojio generale?!?! Opasan ovaj Putin vatru iz usta bljuje.

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija