• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Logicno/mediji

31.12.2018

21:37 >> 21:41

(VIDEO) RUSKI ADMIRAL SPREČIO GENIJALNOG AKADEMIKA DA SAD UNIŠTI CUNAMIJIMA: Vašington se sada sprema NA RAT ZA VODU!

Vesti

(VIDEO) RUSKI ADMIRAL SPREČIO GENIJALNOG AKADEMIKA DA SAD UNIŠTI CUNAMIJIMA: Vašington se sada sprema NA RAT ZA VODU!

Podeli vest

Američko-evropsko partnerstvo "Voda, mir i sigurnost" (WPS) osmišljeno je kako bi se identifikovala potencijalno opasna područja i sprečilo nasilje, izjavila je koordinatorka partnerstva Suzanne Schmeier

Podsetimo, ranije ovog meseca je u vojnim krugovima bilo rasprava o mogućnosti napada na Sjedinjene Države uz pomoć divovskih cunamija, što je stara ideja akademika i nobelovca Saharova, koji je postao popularan u tadašnjoj zapadnoj Evropi kao sovjetski disident i borac za ljudska prava, iako su ga admirali u Sovjetskom Savezu zbog ovog predloga nazvali "inženjerom smrti" i obustavili sve njegove projekte, koji su, prema zamisli Saharova, za nekoliko minuta uništili sve gradove i živote ljudi na istočnoj američkoj obali.

Kontraadmiral Peter Fomič Fomin, koji je sa Saharovom raspravljao o projektu, bio šokiran pri pomisli kakvo bi krvoproliće uzrokovalo ovo oružje i zaustavio je istraživanja Andreja Saharova u sovjetskom Ministarstvu odbrane.

Pre nekoliko godina je Pentagon objavio izveštaj koji predviđa sukobe zbog nedostatka pitke vode. Ove godine je stvoreno partnerstvo "Voda, mir i sigurnost" u kojem su sudelovali predstavnici Sjedinjenih Država i Evropske unije. Suzanne Schmeier je napomenula da bi nedostatak vode mogao biti razlog pojavljivanja novih "vrućih tačaka" na karti sveta, piše NBC.

Izrazila je mišljenje da je vodni faktor uticao na izbijanje "građanskoga rata" u Siriji, kako ovaj sukob naziva Suzanne Schmeier, kao i na pojavu terorističkih grupa oko jezera Čad, posebno ukazujući na terorističku grupu Boko Haram.

SRBI NA KIM U OPASNOSTI! Komadant KFOR D"ADARIO: KBS nisu OVK, NISMO U OBAVEZI DA IH RAZORUŽAMO!

Koordinatorka zajedničkog američko-evropskog projekta WPS je rekla da će se razviti sistem za praćenje stanja u tim područjima, za analizu hidroloških informacija i satelitskih snimaka, te procenu rizika nedostatka pristupa vodi.

Pretnje izbijanja sukoba zbog vode će se pratiti i putem medijskih izveštaja na više od 100 jezika, a profesor Međunarodnog instituta za studije o vodi Micha Werner naglasio je važnost predviđanja suša koje bi države mogle koštati milijarde dolara.

OTKRIVENI PRAVI RAZLOZI IZLASKA BRITANIJE IZ EU! London SE sprema za rat, PRAVI BAZE U SINGAPURU ILI BRUNEJU?!

Profesor Werner tvrdi da bi sledeće godine jug Afrike, Australija i većina zemalja Južne Amerike mogle biti pogođene sušom.

Podsetimo, vojni stručnjaci tvrde da sve supersile imaju mogućnost izazivanja smrtonosnih cunamija!

One to mogu da učine detoniranjem nuklearnog oružja u okeanima ili morima.

POČINJE KLJUČNI OKRŠAJ - SRBIJA IMA PLAN! Ono šta čeka LAŽNU DRŽAVU u 2019. NIMALO JOJ SE NEĆE DOPASTI!

Podsećaju i da bi upotreba takvog oružja bila katastrofalna po planetu, a da bi žrtve bile ogromne, a pitanje je da li bi čovečanstvo uopšte uspelo da preživi!!! 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tajfun

pre 5 godina

Trebalo ga postreknuti da to uradio tada nebi imali sada ove nevolje sa USA.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17