• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

06.02.2019

18:05 >> 18:08

PUTIN PRAVI SPECIJALNE SNAGE ZA SPASAVANJE RUSIJE! Kadrovi i tehnika su "katastrofalni" - TO ODMAH MORA DE SE MENJA!

Vesti

PUTIN PRAVI SPECIJALNE SNAGE ZA SPASAVANJE RUSIJE! Kadrovi i tehnika su "katastrofalni" - TO ODMAH MORA DE SE MENJA!

Podeli vest

Zamenik ministra za vanredne situacije Rusije Aleksandar Čuprijan predložio je da se reformišu spasilačke jedinice resora u "specijalne snage"

- Pitanje reformisanja spasilačkih formacija je sazreo. Treba konsolidovati snage za brzo reagovanje Ministarstva za vanredne situacije Rusije i preformirati spasilačke jedinice MVS Rusije u specijalne snage za spasavanje - naglasio je on na kraju sastanka Ministarstva.

Čuprijan je priznao da fale profesionalni kadrovi i tehnika, nazvavši je "katastrofalnom". Taj problem, prema rečima zamenika ministra, takođe treba da reši reforma.

TEŠKO VREME ZA SRBIJU, POSTALI SMO USAMLJENO OSTRVO U NATO MORU! Od danas smo jedina zemlja u okruženju koja nije pristupila Alijansi!

On je naglasio da cěe brojnost spasilačkih grupa iznositi 12 hiljada ljudi.

Resor planira da povecěa broj zaposlenih u požarnoj službi na 22 hiljade ljudi.

(FOTO/VIDEO) NAPAD NA RUSIJU?! HITNA EVAKUCIJA! Na hiljade ljudi na ulicama, dojave o BOMBAMA pristižu širom zemlje!

Prema rečima Čuprijana, trenutno je pod znakom pitanja sto odsto spremnost požarnih jedinica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17