• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

22.04.2019

14:15

(VIDEO) SUMNJIV AVION IZNAD TRAMPOVE VILE! Američka VOJSKA DIGLA F-16 i helikopter!

Vesti

(VIDEO) SUMNJIV AVION IZNAD TRAMPOVE VILE! Američka VOJSKA DIGLA F-16 i helikopter!

Podeli vest

Tokom Trampove posete letovalištu Mar a Lago, morala je da interveniše federalna administracija koja je "oterala" iz vazdušnog prostora privatnu letelicu

Tokom kratke posete amerikog predsednika poznatom letovalištu na Palm Biču u Floridi, gde ima luksuznu vilu, federalna vazduhoplovna administracija izdala je privremenu zabranu letova u zoni od 10 milja iznad Mar a Laga.

(VIDEO) IZ AVIONA SNIMIO MISTERIOZNU LETELICU! U vazduhu se rastavila na 6 delova koji su nastavili da lete u NEOBIČNOJ FORMACIJI, a onda se dogodilo NEŠTO JOŠ ČUDNIJE!

Američke vazduhoplovne snage saopštile su da su ka toj letelici odmah poslati lovac F- 16 i vojni helikopter, koji su uspeli brzo da "oteraju" nezvanog gosta.

Podseća se da je uobičajena procedura da se takve zabrane letova uvode kada američki predsednik Donald Tramp svrati u svoj risort u Mar a Lagu, a navodi se i da je samo u prvoj godini, američka avijacija presrela i oterala 73 letelice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija