• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

12.07.2019

16:37

TRI GODINE ŽIVELE SA LEŠOM! Majka i ćerka "delile" kuću sa mrtvom staricom ČIJE SE TELO RASPADALO

Vesti

TRI GODINE ŽIVELE SA LEŠOM! Majka i ćerka "delile" kuću sa mrtvom staricom ČIJE SE TELO RASPADALO

Podeli vest

Žena iz američke države Teksas uhapšena je nakon što su pronađeni posmrtni ostaci njene majke u kući u kojoj su zajedno živele i preti joj 20 godina iza rešetaka

Sa privedenom ženom je živela i njena 15-godišnja ćerka, i njih dve su tri godine spavale u drugoj sobi dok se telo starice raspadalo.

Iz policije veruju da je starica (71) ostala nepokretna nakon pada 2016. godine i navode da joj njena 47-godišnja nije pružila adekvatnu pomoć, pošto je umrla posle nekoliko dana.

Unuka je imala nešto manje od 15 godina kada je živela s lešom svoje bake, zbog čega je majka optužena za "psihološku povredu maloletnog deteta".

O ćerki sada brinu rođaci, a prima i novčanu pomoć od organizacije koja se bavi zaštitom dece, a majci preti kazna zatvora od 20 godina i novčana kazna u iznosu od 10.000 dolara.

Policija kaže da je starica, čiji je leš pronađen u kući, bila ugledni član lokalne zajednice. Radila je 35 godina kao sekretarica i asistent u lokalnoj školi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ahmet

pre 4 godine

Ugledan clan zajednice .. koga nisu obisli 3 godine .. tipicno ameicki ..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17