• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zastitnik potrosaca

09.06.2016

10:07

"GRUBIN" OBEĆAO, PA BESRAMNO SLAGAO! Neće da zamene skupe papuče koje su se RASPALE!

Zaštitnik potrošača

"GRUBIN" OBEĆAO, PA BESRAMNO SLAGAO! Neće da zamene skupe papuče koje su se RASPALE!

Podeli vest

U Zaštitniku potrošača objavili smo priču Valentine Mihajlov iz Surdulice koja je imala problem sa poznatim proizvođačem obuće "Grubin". Da podsetimo, gospođa Mihajlov je kupila papuče koje su joj ispucale nakon samo mesec dana nošenja, a u ovoj kompaniji su joj u dva navrata odbijali reklamaciju, uz objašnjenje da "ne priznaju grešku u materijalu"

Mi ćemo preko apoteke u kojoj je izvršena kupovina ponuditi kupcu da izabere bilo koji naš artikal i njega kao poklon poslati na kućnu adresu
Maja Mrdak, "Grubin"

Povodom ovog slučaja još tada smo se pisanim putem obratili kompaniji "Grubin", ali odgovori na naša pitanja do zaključenja prošlog broja nisu stigli.

Međutim, nakon objavljivanja teksta, javili su nam se iz "Grubina" sa podrškom naše borbe da zaštitimo obične građane, ali i velikodušnim obećanjem da će Valentini Mihajlov pokloniti par obuće po njenom izboru. Međutim, ni nakon dve nedelje to se nije dogodilo.

Pitala sam čak i šeficu apoteke u kojoj sam kupila papuče da li je nju neko kontaktirao iz "Grubina", ali ni ona nije dobila nikakav poziv
Valentina Mihajlov

- Iako smo bili predmet kritike u vašem izdanju "Zaštitnik potrošača", apsolutno podržavamo vašu aktivnost po pitanju zaštite potrošača. Naša dva prva cilja u okviru proizvodnje i poslovanja bazirana su na kvalitetu proizvoda i odnosu prema kupcima naših proizvoda. Zbog te činjenice broj reklamacija na godišnjem nivou koji imamo na domaćem i ino tržištima izražen je u promilima. Što se tiče konkretnog slučaja koji je predmet vašeg teksta, mi ćemo preko apoteke u kojoj je izvršena kupovina ponuditi kupcu da izabere bilo koji naš artikal i kao poklon ga poslati na kućnu adresu. Znači, nećemo se uopšte upuštati u pitanje opravdanosti ili neopravdanosti predmetne reklamacije - napisala nam je Marija Mrdak iz "Grubina".

Odmah nakon dobijanja ove poruke, obradovali smo gospođu Mihajlov iz Surdulice da će nepravda biti ispravljena i da će dobiti nove papuče. Međutim, to se do zaključenja ovog broja nije dogodilo.


BRUKA I SRAMOTA KAKO POZNATI PROIZVOĐAČ OBUĆE TRETIRA KUPCE! "Grubin" ne priznaje ni greške u materijalu?!

- Obradovala me je vest da ću dobiti nove papuče koju ste mi preneli, međutim to se, nažalost, još nije dogodilo. Pitala sam čak i šeficu apoteke u kojoj sam kupila papuče da li je nju neko kontaktirao iz "Grubina", ali ni ona nije dobila nikakav poziv - kaže Valentina Mihajlov, koja ponavlja da joj nije žao tri hiljade dinara, već joj smeta taj odnos prema njoj kao dugogodišnjem korisniku njihovih proizvoda. 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
axax

pre 7 godina

Gospođa neće dobiti papuče. Ona je papuče platila i one po zakonu imaju garanciju. Tako da će gospođi papuče biti zamenjene, a i te zamenjene imaju garanciju, pa ako puknu ima pravo na druge skroz dok proizvođač nebude koristio kvalitetan materijal.n

Olja

pre 7 godina

Mozda je u apoteci problem.Grubin menja obucu u garantnom roku.Zasto se ne obrati licno Grubinu?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17