• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zastitnik potrosaca

08.08.2017

09:23

I NAS SU POKRALI NA "EKO" PUMPI! Vladimir nije jedini kome su SIPALI MANJE GORIVA NEGO ŠTO JE PLATIO!

Zaštitnik potrošača

I NAS SU POKRALI NA "EKO" PUMPI! Vladimir nije jedini kome su SIPALI MANJE GORIVA NEGO ŠTO JE PLATIO!

Podeli vest

Brojni naši čitaoci tvrde da su i njima na ovoj pumpi sipali manje goriva nego što su im naplatili, baš kao i Vladimiru Grbiću, koji je krađu dokazao sudskim putem

 

Vladimir Grbić, koji je sudski dokazao da su mu na "Eko" pumpi ukrali gorivo, po svoj prilici nije jedina žrtva.

Nakon objavljenog teksta o slučaju ovog Beograđanina koji je uspeo da, posle tri godine, istera pravdu i dokaže da je zakinut za 15 litara dizela, našu redakciju zatrpale su brojne žalbe građana koji tvrde da imaju isti problem. Ispod teksta koji smo objavili na sajtu i na Informerovoj Fejsbuk stranici nižu se komentari ljudi koji tvrde da su imali isti problem kao gospodin Grbić.

Zoran Penđer se prisetio svog iskustva od pre dve godine.

- Meni su na pumpi "Eko", Umka 2, sipali goriva za 6.500 dinara, koje sam potrošio od Beograda do Niša. Da napomenem da sam tu relaciju vozio pet sati, jer auto je samo toliko snage imao zbog vode u gorivu. Naravno da sam odmah po dolasku u Beograd reklamirao, ali ništa od toga. Karticu sam odmah isekao, otad i ne stajem kod njih, a svima savetujem da ne toče na "Eko" pumpama.

Informer

Dušan Samardžić kaže da mu se isto desilo na ovoj pumpi na Tošinom bunaru.

- Reklamirao sam im. Tražili su mi da skeniram račun. Otad lično sipam gorivo i nemam problem. Ukoliko se javi, neću da im platim.

Izvesni Deks je napisao:

- I meni, kao i mojim prijateljima, često fali gorivo u rezervoaru kad sipamo na Umki na "Eko" pumpi. Već duži period izbegavamo da sipamo tamo.

Zatim, naš drugi čitalac prenosi iskustvo svog prijatelja.

- Sličan slučaj je imao i moj prijatelj na "Eko" pumpi, samo sa gasom. U bocu od 33 litra su mu nasuli 42 litra gasa. Da nije primetio, sipali bi i više. I naravno: pravili su se naivni.

Gordana Vujadinović kaže da kod njih ne sipa gorivo već dugo.

- Kradu i na drugim pumpama, ali oni baš nemaju nimalo blama. Zamalo da mi auto stane nasred autoputa.

Miloš Mitić tvrdi da je bio svedok jedne neprijatne situacije na "Eko" pumpi.

- Bio sam prisutan kad je mušterija zvala policiju. Mušterija je rekla da joj napune gas do kraja. Na kasi su rekli da treba da plati 53 litra, a mušterija je imala bocu u koju staje 50 litara, i još je u boci bilo par litara plina. Ne znam šta je bilo posle.

Informer

Marko Nikolić, vozač "golfa 4", čiji rezervoar ima zapreminu 55 litara, tvrdi:

- Samo što se upalila rezerva, što znači da je ostalo još najmanje pet litara goriva, a možda i više, sipam na "Eko" pumpi u Leskovcu. Natoči pumpadžija 62,58 litara evrodizela. Ja ga pitam kako toliko stade, kad je 55 litara maksimum, a on kaže: "Odušak prima više." Mislim da je sve jasno.

Informer

 

Direktor se lično izvinio Vladimiru

Informer

Nakon što smo objavili tekst u kom smo preneli slučaj Vladimira Grbića, ovaj Beograđanin doživeo je zanimljivu situaciju.
- Telefonom me je pozvao čovek koji se predstavio kao Vuk Radović, novi generalni direktor "Helenika" u Srbiji. Lično mi se izvinio, kako u svoje, tako i u ime kompanije zbog toga što sam pokraden na njihovoj pumpi. Nisam mogao da verujem da mi se neko obratio, jer, kao što sam vam već i rekao, da mi se tada, kad se sve to desilo, bilo ko bar izvinio, ne bi mi palo na pamet da pokrećem sudski spor. Umesto da se izvine, pokušali su da dokažu da sam dolazio drugim vozilom, što im nije uspelo - priča Vladimir.
Njemu je odmah uplaćen novac, kako na ime odštete, tako i za sudske troškove.
- Kad sam dobio izvinjenje, odmah sam otišao i na toj istoj pumpi napunio rezervoar posle toliko vremena. Za mene izvinjenje ima veliki značaj - iskren je Grbić. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija