• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdana Gligorijević

21.08.2017

21:53

RADOJEVA MUKA SA "TELENOROM": Računi sve veći i veći, a ja nemam ni signal!

Zaštitnik potrošača

RADOJEVA MUKA SA "TELENOROM": Računi sve veći i veći, a ja nemam ni signal!

Podeli vest

Radoje Novaković iz zlatiborskog sela Gostilje bio je neprijatno iznenađen telefonskim računima "Telenora", koji su uvećani za maj i jun ove godine, i to skoro tri puta

- Plaćao sam normalno račune, a mesečna pretplata je bila 989,99 dinara. Moram da naglasim da u Gostilju gde živim jedva imam mobilnu mrežu. Signal imam u spavaćoj sobi i to samo u određenom delu, a da bih uopšte telefonirao, moram da idem napolje da ga tražim - priča Radoje za Zaštitnik potrošača.

Žalio sam se "Telenoru", ali odgovor nisam dobio
Radoje Novaković

Međutim, njegove muke sa pomenutim provajderom tek počinju.

- U junu mi je stigao račun za maj u iznosu od 2.437,19 dinara, a onda za jun 3.149,99 dinara, što je više od pet i po hiljada dinara. Tražio sam listinge. Na prvom listingu za maj ima desetak mojih poziva koje sam zvao, a sve ostalo piše "za usluge provajdera", i to po 180 dinara. Na junskom listingu piše da ima 12 usluga provajdera po 180 dinara. Stigao mi je i treći listing za period od 1. do 14. avgusta, gde se računaju neki odgovori provajdera po 150 dinara. Niko mi nije objasnio šta znače te stavke - kaže Radoje.

Z. G.

Uvidom u treći listing vide se i neki kodovi 3134 OK, 3135 i 3156, i to ukupno 12.

- Nisam koristio internet, jer jedva da imam signala za normalan razgovor. Pošto i ne znam šta je to provajder, a internet ne koristim, otišao sam u "Telenor". Dali su mi neko objašnjenje, ali ja ih nisam razumeo. Ja znam da svaki mesec uredno plaćam po 989,99 dinara, ali ovolike račune ne prihvatam. Išao sam i u Beograd u "Telenor" i rekli su mi da napišem žalbu. To sam uradio, ali odgovor još nisam dobio - kaže Radoje i dodaje da je pisao i RATEL-u, od kojih takođe nije dobio odgovor.

Njemu je "Telenor" u međuvremenu isključio broj, a redovno ga podsećaju da izmiri dospele obaveze.
 

Z. G.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 6 godina

Svi lepopredjete u MTS i onda nema problema.\nOnda lepo kod zakljucenja ugovora trazite da vam se iskljuce VAC poruke sem parkinga.\nTrazite da se ulaskom u roming automatski iskljucinprenos podataka.\nKada koristite roming pre puta kupite adekvatan paket za EU ili Crnu Goru za dolazne i odlazne pozive.\nKo ovo uradi i predje u MTS ucinice dobro delo za Srbiju jer je to nasa kompanija a nece imati naduvene racune a VIP je ubedljivo najgori i damping cenama i reklamama privlaci ljude a onda ih dere.\nKupujmo domace. Pomozimo Srbiji i svi predjimo u MTS. I naravno koristite i IPTV od Telekoma Srbina a ne CIA kompaniju SBB kojoj je vlasnik bio Soros a sada Petreus donedavni shef CIA.\n

Dalibor

pre 6 godina

Nema razlike izbacijo sam karticu iz mts iz telefona jer mi je tokom boravka u Njemačkoj stigao veliki račun ,pretprišli mesec a podom za prošli dolazi bez kartice 10puta veċi ,neznam ko je ovde lud pretprošli sam se žalijo izgleda ovde neko nekog zajebava ni mts nije svetac svi su isti telenor,vip i MTS.

Coban

pre 6 godina

E moj Radoje drz se ti ovaca,mani se tehnologije.

kali

pre 6 godina

Jedno je sigurno ako nema signal znaci nema ni usluge i prekidaj ugovor jer price o trazenju signal su podvala, signal ili ima ili nema, ako nema znaci nema ni usluge niti obaveze placanja?Tako je u svetu svgde

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17