• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.10.2023

10:52

Hitno se uklanja sa srpskog tržišta!

PHOTOMASTER

Zaštitnik potrošača

Hitno se uklanja sa srpskog tržišta!

Podeli vest

IKEA najavljuje povlačenje određenih LETTAN ogledala radi popravke, zbog fiksatora za zid koji se lome. IKEA apeluje na sve kupce koji imaju LETTAN ogledalo da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid.

Ogledalo marke "Lettan", koje se kači na zid i prodaje u zasebnim pakovanjima, povlači se sa našeg tržišta.

- Ogledalo LETTAN se kači na zid i prodaje se u zasebnim pakovanjima. Izgled pakovanja: karton sa jedne strane, a providna folija, preko ogledala, sa druge strane. Sa tržišta se povlače ogledala sa oznakom datuma do i zaključno sa 2105(GGNN); sa dobavljačkim brojem 21944 i oznakom datuma do i zaključno sa 2325(GGNN) - stoji u upozorenju Ministarstva trgovine.

Foto: Printskreen

 

Kako se navodi, postoji rizik od povreda.

- Na obuhvaćenim proizvodima primećen je nedostatak da se fiksator kojima se ogledalo kači na zid može polomiti, odnosno da ogledalo može pasti sa zida i povrediti korisnika, piše u obrazloženju odluke - navodi se dalje.

Kompanija Ikea apeluje na sve kupce ogledala LETTAN da prestanu da ga koriste i da besplatno naruče zamenske fiksatore za zid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija