• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.12.2023

12:00

Bahati kuriri "D ekspresa" psuju i maltretiraju klijente! Pljušte kritike potrošača na račun dostavljačke službe

printscreen

Zaštitnik potrošača

Bahati kuriri "D ekspresa" psuju i maltretiraju klijente! Pljušte kritike potrošača na račun dostavljačke službe

Podeli vest

Muke građana sa kurirskim službama ne prestaju, a posebno veliki broj negativnih komentara na mrežama upućen je na račun "D ekspresa".

Nezadovoljne mušterije su iz potpuno različitih delova Beograda - Voždovca, Surčina, Borče...

- Čovek koji vozi za Surčin iz "D ekspres" službe je veoma bezobrazan. Pre neki dan imala sam pošiljku, a bila sam s detetom kod lekara. Zamolila sam lepo, ako može, sutradan da dostavi paket jer ću tada biti kod kuće. On mi se, međutim, lepo izrugao, izdrao i rekao: "Baš ste danas našli da idete kod doktora." Taj isti kurir radi već godinama i nikada nije bio pristojan - iskustvo je jedne Beograđanke objavljeno na Instagram stranici Serbialive Beograd.

Reko, pa poreko

Slično je prošao i jedan Borčanac:

- U Borči se pet godina uredno žalim na kurira "D ekspresa", koji me čak i ne pozove telefonom niti pozvoni na interfon. Samo mi stigne poruka da nisam bila na adresi. Jednom prilikom me je psovao kada sam se žalila, nazvao me je telefonom i rekao: "Neću ja da se dr*am s tvojim paketima dva dana."

Voždovčanka A. G. takođe je ispričala svoje neprijatno iskustvo s ovom kurirskom službom. Ona kaže da je tog dana, kada je paket trebalo da bude dostavljen, bila na poslu, ali da nije unapred uspela da organizuje preuzimanje jer ju je kurir pozvao tek kada je bio ispred zgrade.

- Butik iz Beograda poslao mi je preko "D ekspresa" pantalone i košulju. Zvao me je kurir u subotu i rekao da je na adresi. Niti je zvao ranije da obavesti da će doći niti su mi bilo kada najavili dolazak. U tom trenutku sam bila na poslu. Kada sam rekla da nisam tu, prvo je ćutao, a potom rekao da će doći u ponedeljak i da tad moram biti na adresi jer ako ne budem, paket će se vratiti. Pogledala sam raspored i shvatila da sam slobodna u ponedeljak i da ću moći da ga sačekam - ispričala je ova Beograđanka.

Foto: Pixabay

 

Uzalud čekala

Kako kaže, uzalud se ponadala da će ispoštovati dogovor:

- Taj ponedeljak sam ceo dan čekala da mi kurir donese paket. Međutim, niti me je ko zvao niti je on došao. Da li bi trebalo da ne idem na posao i da ne izlazim iz stana nedelju dana da bih primila paket? Pošto, oni i kad kažu da će doći, kao što vidite, ne dođu.

Ona dodaje da je tokom celog dana broj telefona s koga je kurir u petak zvao bio nedostupan.
Neki kuriri "D ekspresa" se ne pojave ili vas ne pozovu, a ima i onih, doduše nešto manje, koji vas pozovu, ali odjure brzinom munje ukoliko se odmah ne pojavite, npr. ispred zgrade, da primite paket. I sve to uprkos činjenici da bi oni trebalo da dostavljaju pakete do vrata.

- "D ekspres" kuriri neće da čekaju ni tri minuta da izađeš na ulicu niti hoće da dođu do stana. Ne zanima ih ni da li si sam s bebom, psuju kad im kažeš da dođu do vrata. Naravno, u kol-centru se ne javlja niko - istakla je jedna Beograđanka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija