• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bulevar.rs/informer.rs

04.06.2015

15:49

JECO, VADI 100 SOMA! Dokaz da je fotošopirala guzu!

Estrada

JECO, VADI 100 SOMA! Dokaz da je fotošopirala guzu!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša je pre dva dana postavila fotografiju svoje pozadine i napisala da daje 100 hiljada evra onome ko dokaže da je fotošopirana. “Ne lezi vraže” izgleda da neko ima dokaz

Milan Maglov, marketing stručnjak iz Beograda, je na svom Fejsbuk profilu objavio komparaciju dve fotografije sa Karleušinog venčanja. 

“Jelena Karleuša je ponudila 100.000 evra ukoliko neko utvrdi da ima veštačko dupe i da ga fotošopira… Ona tvrdi da je sve prirodno. Jecka, jel dovoljno ovo? I gde da pošaljem broj računa… Mislim, može i u kešu. Levo je originalna fotka sa njenog venčanja koju možete pronaći na netu, desno je fotka koju je ona postavila na FB i Instagram 5. maja ove godine. Jelena, draga, zgodna si i bez fotošopiranog dupeta… Just stop it”, napisao je Milan. 

Neki tvrde da je ugao u pitanju, ali...

 

 

Ovde NEMA plastične hirurgije, NEMA fotošopa i nema filtera! Muka mi je od laži i gluposti koje se o meni pričaju i... Posted by Jelena Karleusa on Monday, June 1, 2015

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

E Milane, Milane, zbog ovog, bićeš - FOTOŠOPLJEN !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija