• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

12.08.2015

08:33

DŽENAN HITNO NA VMA! Poznatom pevaču pozlilo u Crnoj Gori!

Estrada

DŽENAN HITNO NA VMA! Poznatom pevaču pozlilo u Crnoj Gori!

Podeli vest

Dženan Lončarević zbog napada kamena u bubregu otkazao sve nastupe na primorju i vratio se u Beograd na preglede

Dženan Lončarević je zbog napada kamena u bubregu otkazao nastupe u Crnoj Gori i vratio se za Beograd, gde je hitno primljen na VMA.

Pevač je prvo otišao u bolnicu u Kotoru, a potom je odlučio da se ipak javi svom doktoru na VMA

Poznatom pevaču je pozlilo pred nastup u budvanskom "Paris klubu", a zbog nesnosnih bolova odmah se javio u kliniku u Kotoru. On je posle primljene infuzije odlučio da lečenje nastavi kod svog doktora u Beogradu.

- Dženan je već nekoliko dana trpeo bolove, koji su u ponedeljak postali nesnosni. Već je imao problema sa kamenom u bubregu, ali nikada kao sada. Bukvalno se previjao po podu. Odmah je javio menadžeru da mu otkaže nastup u budvanskom "Paris klubu", kao i naredne koje je imao na primorju. Potom se uputio u bolnicu u Kotoru, gde su mu dali infuziju - kaže dobro obavešten izvor Informera.

Lončarević je odlučio da se odmah vrati u Beograd kako bi bio u sigurnim rukama kod lekara koji su već upoznati sa njegovim stanjem.

- Imao je veliki kamen u bubregu, koji se spustio u mokraćni kanal. Zbog toga je imao toliko jake bolove. U jedan mah su lekari pomislili da će čak morati da ga uklone hirurškim putem. Ipak, njemu je juče u toku dana bilo bolje - kaže naš sagovornik.

On otkriva da je Dženan sličan napad kamena u bubregu imao i pred koncert 1. juna u Centru "Sava" u Beogradu:

- I tada je imao jake bolove i završio je na infuziji. Ni po koju cenu nije hteo da otkaže koncert. Ipak, ovog puta mu je toliko bilo loše da mu ni lekovi protiv bolova nisu pomogli.

Dženan je otkazao nastupe do kraja sedmice, ali je moguće da će se već od petka ponovo vratiti poslu.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija