• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.08.2015

16:00

(FOTO) MACA DISKRECIJA LJUTA: Zajahaću gazdu umesto fontane!

Estrada

(FOTO) MACA DISKRECIJA LJUTA: Zajahaću gazdu umesto fontane!

Podeli vest

Maca Diskrecija obećala seks prvom čoveku luksuznog crnogorskog naselja ako ukine zabranu njenog spota koji je uklonjen sa Jutjuba... Da sam zadovoljila vlasnika, ne bi bilo problema, poručuje pevačica u pokušaju

Starleta Maca Diskrecija obećava seks direktoru luksuznog crnogorskog naselja Porto Montenegro ako pristane da skine zabranu sa njenog spota za pesmu "Diskretno".

Video-klip pevačice u pokušaju uklonjen je sa Jutjuba jer je bez dozvole snimala scene pored fontane koja se nalazi u ovom kompleksu.

agencije

Razočarana Maca kaže da bi zajahala direktora, a ne fontanu da je znala da će imati ovakvih problema.

- Pa nisam se ja je*ala tamo, već snimala spot. Evo javno obećavam, ako ukinu zabranu mog spota, zajahaću direktora tog Porta, a ne njihovu fontanu. Sigurno on može da mi pruži veće zadovoljstvo od mlaza vode - kaže besna starleta koja žali što se toga nije ranije setila.

agencije

Smatra da ne bi upala u ovakve probleme da je zadovoljila direktora:

- Kako mi ranije ta ideja nije pala na pamet. Da je probao moju macu, ne bi bio tako oštar i radikalan. Taj čovek je sigurno isfrustriran i garant mu žena ne daje dovoljno pi*ke kući kad tako nešto može da mi uradi. Da sam znala da mu treba pomoć, izašla bih mu u susret. Voli Maca da pripomogne kad zagusti, a i brate mili, manje bih se cimala i nervirala. Diskretno bih mu pružila užitak, razume se - poručuje Maca.

Taj čovek je sigurno isfrustriran i garant mu žena ne daje dovoljno pi*ke kući
Maca Diskrecija

Ona ne razume zašto im je njen spot, koji je za kratko vreme imao preko pola miliona pregleda, smetao.
- Sve je urađeno u visokoj produkciji, puno para je uloženo u sve to. Treba da im imponuje što reklamiramo Porto Montenegro, a ne da mi zabranjuju spot. Ma kažem ja lepo, da sam zadovoljila vlasnika, ne bi bilo problema - smatra novopečena pevačica.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija