• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

01.11.2015

12:07

ŽIVOTNA DRAMA PEVAČICE Kaća Živković: Otac mi je operisan, plakala sam noćima i strahovala za njegov život!

Estrada

ŽIVOTNA DRAMA PEVAČICE Kaća Živković: Otac mi je operisan, plakala sam noćima i strahovala za njegov život!

Podeli vest

Katarina Živković je preživela pravi pakao zbog ozbiljne operacije koju je imao njen tata Branislav

Zvezda Granda Katarina Živković preživela je pravi pakao zbog kritičnog zdravstvenog stanja njenog oca Branislava. Pevačicin tata je pre dve nedelje hitno operisan u beogradskom Urgentnom centru zbog problema sa crevima, a Kaća je u tim momentima bila van sebe, jer je strahovala za njegov život.

Dan kada se moj otac probudio iz kome slaviću kao drugi rođendan
Katarina Živković

- Bilo, ne ponovilo se. Teško mi je da pričam o tome, jer je bila baš ozbiljna operacija. Nisam mogla da dočekam da se probudi iz anestezije. Plakala sam noćima, strahovala sam za njegov život. Taj dan ću bukvalno slaviti kao drugi rođendan - započinje priču mlada pevačica, koja danonoćno bdi nad njim.

Public

- Otkako je izašao iz bolnice, pod mojim je nadzorom. Nisam mu dala da ide u Leskovac, već sam mu rekla da mora da bude u Beogradu dok se ne oporavi. Tata je mene čuvao dok sam bila mala, pa je sada došao red da mu se odužim. Svaki dan šetamo kejom, dajem mu obroke na vreme, pričam sa njim, samo da mu postoperativni period olakšam. Mama i on su mi sve na svetu i uvek ću biti tu za njih. Kada prođete kroz situacije gde vam je život najbližih ugrožen, shvatite da je zaista najbitnije samo zdravlje. Boriću se za njih dvoje dok god sam živa i nikada neću dozvoliti da im se nešto desi - priča potresena Kaća.

- Da nije bilo ažurnih lekara, na čelu sa doktorom Tošićem, koji ga je operisao, ko zna šta bi bilo sa mojim ocem. Ovom prilikom bih zahvalila njemu, "Grand produkciji" i svim dragim ljudima koji su bili uz mene u najtežim trenucima i koji su mi izašli u susret - priseća se pevačica.Ona ističe da je Branislav živ samo zahvaljujući brzoj reakciji lekara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GROM016

pre 8 godina

zelim mu brzo ozdravljenje bravo kaca tako se postuju roditelji

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17