• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

11.12.2015

07:39

(VIDEO) URNEBESNO Anastasija na duhovit način čestitala Veljku rođendan!

Estrada

(VIDEO) URNEBESNO Anastasija na duhovit način čestitala Veljku rođendan!

Podeli vest

Cecin sin, Veljko Ražnatović juče je proslavio 19. rođendan, a njegova mlađa sestra Anastasija se potrudila da mu dan rođenja čestita na originalan način

Pored nje, brojni pratioci su mu putem Instagrama poželeli sve najbolje, a čestitke i dalje ne prestaju da pristižu. Dok se želje nižu, Anastasija je bratu Veljku poželela sve najlepše uz pomoć balona.

BOLNA TEMA Anastasija Ražnatović: Nemam sećanje na oca!

Naime, ona je udahnula helijum iz balona a onda je smešnim glasom čestitala bratu rođendan.

(FOTO) OVO MU TATA ARKAN NIKAD NE BI OPROSTIO! Evo šta je zabrljao Veljko!

 - Veljko, srećan ti rođendan. Želim ti sve najlepše na svetu. Volim te moj mali brate -  rekla je Anastasija u video snimku koji je objavila na Instagramu. Nakon toga njih dve su počeli zajedno da se smeju.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ceca i Deca

pre 8 godina

Ceca i Deca u svim medijima u Srbiji,za dorucark,rucak i veceru..Navalite gladni Srbi !

Ivan

pre 8 godina

U al\' je smesno jbt. evo odo da se ubijem!!! Smesno nije a jadno previse!!\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17