• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

23.12.2015

21:24

TANJA SAVIĆ U BOLNICI! Ono što joj se desilo je noćna mora svake pevačice!

Estrada

TANJA SAVIĆ U BOLNICI! Ono što joj se desilo je noćna mora svake pevačice!

Podeli vest

Poznatoj pevačici je pukao glas nasred koncerta, a sledeći dan provela na inhalacijama i detaljnim ispitivanjima

Inače, učesnica prve sezone takmičenja Zvezde Granda tokom celog tog dana se žalila da se ne oseća dobro. Bolela ju je glava i bila je malaksala, ali to je pripisala promeni vremena. Ništa nije slutilo da će se uveče njeno stanje toliko pogoršati.

- Srećom, već je bila pred kraj nastupa kad joj je pukao glas. Okrenula se u panici prema muzičarima iz benda, držala se rukama za grlo. U trenutku nije znala šta da radi, ali je nastavila da peva. Iskreno, bila je odlična atmosfera u klubu, tako da niko nije ni primetio promenu u boji njenog glasa, ali sam ja stajao blizu stejdža, pa sam video šta se desilo. Otpevala je još tri pesme i otišla - priča izvor blizak pevačici.

Kako je bilo oko dva sata posle ponoći, Savićeva je otišla kući, ali sutradan nije mogla ni da govori, pa je završila u bolnici.

- Osetljivog sam zdravlja, a svaku bolest koju imaju deca pokupim i ja. Toliko mi se te noći upalilo grlo da sam mislila da nikad više neću moći da pevam. Morala sam da idem na inhalacije, vadili su mi krv, ceo dan sam bila na analizama - potvrdila je Tanja naše informacije na snimanju novogodišnjeg programa Prve televizije.

Pevačica zbog svog narušenog zdravlja neće pevati sve do novogodišnjeg koncerta u Požarevcu. Ona je u društvu supruga i sinova Maksima i Đorđa otputovala na dvonedeljni odmor u Austriju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija