• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

13.01.2016

13:03

OTKRIVENI Filip Živojinović u vezi sa Aleksandrom Prijović

Estrada

OTKRIVENI Filip Živojinović u vezi sa Aleksandrom Prijović

Podeli vest

Iako se šuškalo da je pevačica Granda Aleksandra Prijović u vezi s najmlađim sinom Lepe Brene Viktorom Živojinovićem, istina je zapravo drugačija

Ona je u vilu na Bežanijskoj kosi išla zbog Breninog pastorka Filipa, s kojim je u vezi skoro mesec dana. Aleksandra i Filp su romansu započeli odmah nakon što se on vratio iz Amerike, a ona bila sveže rastavljena od kolege Ljubomira Perućice.

Ljubavne varnice između njih dvoje sevnule su na jednoj od žurki koje je u porodičnoj kući Živojinovića organizovao Viktor.

- Ona je Filipa upoznala preko Viktora, s kojim je godinama nerazdvojna i koji je stalno zvao moja žena, čak i dok je bila u vezi s Ljubom. Međutim, njoj i Filipu je odgovaralo da javnost misli da je ona u vezi s Viktorom, a da on voli blogerku Zoranu Jovanović Zoranah da bi njihova ljubav ostala tajna. Kako je već prošlo skoro mesec dana, koliko uživaju u ljubavi, ona se poverila najboljim drugaricama, ali i pojedinim kolegama jer više nije mogla da krije. Uži krug njihovog zajedničkog društva potpuno je upućen u njihov odnos, a što je najbitnije, oboje su srećni i super se slažu - kaže izvor blizak paru i dodaje:

(FOTO) ZORANNAH NAPUŠTA SRBIJU?! Blogerka ide "preko" zbog ljubavi!


- Brena je Aleksandru zavolela još dok se družila s Viktorom, tako da je informacija o novoj devojci pastorka nije iznenadila. Ona Filipa, kao i dvojicu sinova, podržava u svemu i smatra da treba da se zabavljaju jer je to sastavni deo mladosti.

Inače,  Aleksandra i Filip su se zajedno pojavili na svadbi Slađe Vujićić, pevačice Alegro benda, koja se prekjuče udala, a iako je u njihovom društvu bio i Filipov brat Viktor, par se nije odvajao. 

Prijovićeva navode o novoj romansi nije želela da komentariše, a ovim povodom nije želeo da se oglasi ni Filip, ali ni Brena, koja je više puta do sada navodila da ne želi da komentariše život svojih sinova.  

Podsećanja radi, Aleksandra je početkom decembra prekinula dvogodišnju vezu s Ljubom Perućicom, dok se Filip od glumice Maje Mandžuke, s kojom je bio četiri godine u ljubavi, rastao u julu. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bane

pre 8 godina

Ima njenih snimaka na YT kako sa obe ruke kupi pare na nastupima u Bechu ;)

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17