• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.02.2016

22:54

(VIDEO) NE ODUSTAJE Evo šta je Ceca rekla o ljubavi sa manekenom!

Estrada

(VIDEO) NE ODUSTAJE Evo šta je Ceca rekla o ljubavi sa manekenom!

Podeli vest

Ceca Ražnatović se trudi, koliko je to moguće, da živi mirnim životom. Ipak, to nije lako s obzirom na ogromnu popularnost koju ima u Srbiji u regionu

O novom dečku folk dive Aleksandru Jovoviću piše se poslednjih mesec dana. Kada je ekipa emisije “Ekskluziv” zamolila pevačicu da pred kamerama prokomentariše vezu sa manekenom, Ceca je objasnila da će i ovoga puta ostati dosledna sebi:

(FOTO) SVA CECINA PILETINA! Njima nije odolela!

Za proteklih meseca dana, koliko to traje, nisam progovorila nijednu jedinu reč  i ostaću dosledna tome. Neka piše ko šta hoće, ja moram pravnim putem da se branim i štitim sebe i svoju porodicu! – rekla je Ceca.

PREKIPELO JOJ Ceca tuži Arkanovog sina!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratna Profitaljka

pre 8 godina

Ona ne bi vise trebala da predstavlja srpsku kulturu i da bude toliko zastupljena u svim srpskim medijima,znamo svi da je ova drzavna pevaljka zena ratnog zlocinca i profitera,Stop Mafiji koja Vlada Srbijom od 1990te !

srbin delija

pre 8 godina

Ајде не будали много и мање гледај У92 и Си-Ен-Ен. Аркан је био србски херој, никакав злочинац и ратни профитер како га представљају разни усташки медији. Многи Срби преко Дрине, посебно из Бијељине коју је Аркан ослободио ће му бити вечно захвални јер да није било њега алијини кољачи и муџахедини би поклали све што је србско. Вечна слава и хвала Жељку Ражнатовићу Аркану, Бијељина га никада заборавити неће!

DRALE

pre 8 godina

PROBLEM JE AKO URADI ONO STO JE URADILA SEVERINA NECE VISE BITI ZANIMLJIVA.VISE JE TU CILJ PRATITI TRENDOVE NEGO NESTO DRUGO.SRETNO TI BILO I NE SMARAJ VISE.IMAS LEPU DECU,KARIJERU ALI PAMET......

trajko

pre 8 godina

Njen muz je vise uradio za drzavu nego Vi...Ceca je dobra majka I vaspitava decu da budu pravi Srbi i uvek je postenim radom zaradjivala...A Ne Kao dokoni ljudu sto resavaju tudje probleme umesto svoje!!!Sto se tice bogastva njenog muza SVE MU JE DRZAVA DALA!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17