• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

22.02.2016

23:58

BAHATI KEBA: Ispalio Lozničane 15 minuta pred ugovoren nastup!

Estrada

BAHATI KEBA: Ispalio Lozničane 15 minuta pred ugovoren nastup!

Podeli vest

Dogovor koji je Dragan Kojić Keba imao još prošle godine sa Fudbalskim klubom Loznica, o tome da na njihovom stadionu održi koncert bez nadokande, a da zauzvrat peva na njihovoj proslavi ”Zeleno-belo veče”, pevač nije ispoštovao. Naprotiv, njegov menadžer je otkazao pevačevo gostovanje 15 minuta pred početak proslave i Keba se nije pojavio iako je unapred bio najavljen

- Petnaestak minuta pre početka programa, obavešten sam da Keba neće doći. Mi smo prošle godine potpisali ugovor kojim smo se dogovorili da mu ustupamo stadion za solistički koncert bez ikakve nadoknade, a da on zauzvrat peva na našoj zabavi, koju smo još tada planirali. Čak smo i termin odredili uz konsultaciju s Kebom jer razumemo da ima mnogo obaveza.

Da je sve u redu, potvrdio nam je nedavno, pre nego što smo krenuli u marketinšku kampanju, kada smo počeli da štampamo ulaznice i plakate, ali, eto, na kraju ipak nije došao - kaže razočarano Zoran Grujičić, predsednik Fudbalskog kluba Loznica.

Nije poznato zbog čega se folker tako poneo prema ljudima iz rodnog mesta i zašto je prekršio ugovor.

Informer

Podsetimo, on je sredinom jula održao koncert na stadionu u Loznici, kada je kao goste doveo Anu Bekutu, Tanju Savić, Šabana Šaulića, Sinana Sakića i snajku Severinu Kojić. Rukovodstvu kluba je obećao da će im se revanširati, ali to obećanje sada nije ispunio.

KEBA NE PRESTAJE DA HVALI SNAJKU: Seve je za desetku!

KEBA: Igora sam dobro udomio, još samo Tašu da udam...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 8 godina

Обећање, "спортистима"... - РАДОВАЊЕ...!! А шта сте друго од цигана и могли очекивати..? Какав човек - такав пазар..?!

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija