• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

02.06.2016

12:43

BURNA RASPRAVA Procureo snimak iz emisije u kojoj Dunja napušta Zvezde Granda posle uvreda Marije Šerifović!

Estrada

BURNA RASPRAVA Procureo snimak iz emisije u kojoj Dunja napušta Zvezde Granda posle uvreda Marije Šerifović!

Podeli vest

U subotu će biti prikazana emisija Zvezda Granda koju svi nestrpljivo čekaju – i naravno, radi se o epizodi u kojoj Dunja Popović napušta takmičenje nakon skandaloznih uvreda Marije Šerifović, a vi sada možete da pogledate isečak iz ove burne rasprave

Uz konstataciju Saše Popovića, da je ovo prvi put u 10 godina, da je jedan takmičar odlučio samovoljno da napusti Zvezde Granda, kamere su prikazale prazno Dunjino mesto, a potom je usledila žestoka prepirka Marije Šerifović i Jelene Karleuše.

MARIJA ŠERIFOVIĆ NE ŽELI DA OTKIJE KOGA VOLI: Nikada vam neću reći da li imam devojku!

Da podsetimo, afera oko Dunjinog napuštanja takmičenja je započela kada je Marija Šerifović izvređala Dunju, a nakon toga se jedini put oglasila i Marija i to preko Tvitera.

Posle toga je usledila nezapamćena rasprava na društvenim mrežama, između Dunjinih i Marijinih fanova, a za sada se priča završila tako što je Popovićeva najavila da će tužiti Šerifovićevu.

ŠOK! MARIJA ŠERIFOVIĆ: Grand pevačima UZIMA ČAK I KOSTI!

printscreen TV Prva

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
rada

pre 7 godina

Pa i nije steta.Danas svaka susa hoce da peva,a nezna ton da ubode.Kako bi marija uspela da nema takav vokal i talenat,sa izgledom-nikada.Zato sto razvaljuje kako peva zato je tu i gde je -madju prvima.bravo Maro.

Delfin

pre 7 godina

Ta tvoja Marica, ume da peva. Ali joj to ne daje za pravo da vredja druge. Po tvome sve devojke, prave zene treba da se stide sto izgledaju lepo i sto pokusavaju da pokazu sta znaju. Ovde se ne radi o pokretu za lezbejke i homice, vec o takmicenju za pevanje. Ovde niko nema prava da prica o svom sexualnom opredelenju, vec da lepo oceni ko ume, a ko ne ume da peva i to je to!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija