• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurirstars/informer.rs

06.07.2016

21:21

BRENIN SIN OBJASNIO: Ribe se lože na mene jer vozim skupa kola!

Estrada

BRENIN SIN OBJASNIO: Ribe se lože na mene jer vozim skupa kola!

Podeli vest

Mladi Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, priznaje da ga devojke jure jer vozi "besna" kola, ali kako kaže, uzalud, jer njega sponzoruše ne zanimaju

Viktor, koji se često vozika u skupocenom “bentliju” po Beogradu, je imao šta da poruči devojkama.

- Ribe se lože na mene zbog kola, ali hoću da ih obavestim da ja ne volim sponzoruše. One me uopšte ne zanimaju. Mogu da se družim sa njima, ali ne i da se muvam. Ranije su se devojke “primale” što sam Brenin i Bobin sin, ne znam samo šta imaju one od toga - izjavio je Viktor za "Kurir Stars" .

KOD MAME JE NAJBOLJE Viktor: Ostajem pod BRENINIM krovom!

On je objasnio zašto voli baš skupe automobile.

- Dobre automobile prvenstveno volim zbog sebe. Često idem na putovanja i veoma mi je bitno da imam udoban i komforan auto. Što se tiče ovog “bentlija”, nisam ga dobio od roditelja, već je to porodičan auto i svi ga vozimo, ali najviše ja, pošto je praktičan za leto – zaključio je Viktor Živojinović.

(FOTO) VIKTOR POKAZAO DEVOJKU: Brenina nova snajka BUDUĆA PRAVNICA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nebojsa

pre 7 godina

Bravo mali,ukapirao si da to nije zato sto si inteligentan i lep:)\n

Viktor

pre 7 godina

Да ли има диплому средње школе?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17