• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

07.08.2016

08:35

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE: JK I NATA ZAKOPALE RATNE SEKIRE, izljubile se ko najrođenije!

Estrada

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE: JK I NATA ZAKOPALE RATNE SEKIRE, izljubile se ko najrođenije!

Podeli vest

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac srele se u avionu, na letu Beograd - Tivat. Pozdravile se kad su ulazile u avion i izlazile iz njega

Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac pomirile su se juče posle žestokog sukoba koji su imale pre dva meseca. Pevačice su se posvađale zato što je Jelena optužila Novosađanku da je za naslovnicu jednog časopisa iskopirala njenu fotografiju iz davne 1999. godine godine.

Predstava za javnost

One su slučajno naletele jedna na drugu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" i izljubile se kao najrođenije, iako su do juče bile ljute rivalke.

(FOTO) ZALUDELA ĐETIĆE Nataša Bekvalac u sado mazo fazonu!

- Srele su se dok su čekale isti let za Tivat. Svi smo mislili da će da se ignorišu, da neće hteti da pogledaju jedna drugu. Međutim, njih dve su se rukovale i izljubile kao da se nikad nisu ni svađale. Ne znam da li su se ranije pomirile ili su se sad tako ponele zato što smo ih svi posmatrali - kaže izvor Informera koji je bio u avionu i koji se vozio sa pevačicama u ekonomskoj klasi.

Bekvalčeva bežala od paparaca

Public

Za razliku od Jelene, koja je bez problema izašla sa aerodroma kad je videla paparace, Nataša se skrivala od fotografa. Njena portparolka i rođaka Tanja Mrkić je poručila da pevačica neće da se slika.
- Slikajte Jelenu, nemojte Natašu - rekla je ona našem paparacu.

Kad je avion za manje od sat vremena sleteo u Crnu Goru, Nataša i Jelena su ponovo bile zajedno u društvu.
- Pozdravile su se i kad smo stigli u Tivat. Jelena je putovala sa svojim portparolom, ćerkama Atinom i Nikom i još nekim ljudima. Sa Natašom su bile njena sestra Kristina i rođaka Tanja Mrkić. Bekvalčeva je u jednom trenutku, kad je izašla iz aviona, delovala vrlo uznemireno. Valjda joj je neko rekao da su fotografi ispred. Možda se iznervirala što se nije sredila kao Karleuša - otkriva naš sagovornik.

Neće da se kači

Pevačice su potom otišle svaka na svoju stranu kako bi se odmorile i pripremile za nastupe u Crnoj Gori.

Karleuša je pre dva meseca optužila Bekvalčevu da je kopira

Tihi rat između srpskih zvezda traje već duže vreme. Karleuša je u jednom intervjuu naglasila da je Nataša lepa devojka, ali da se oblači "kao članica grupe 'Models' devedesetih". Potom su se, prema pisanju medija, podžapale oko tezge koju je Bekvalčeva navodno preotela Karleuši. Jelena je čak prekinula prijateljstvo sa kumom, kreatorom Darkom Kostićem, kad je počeo da brine o stilu "panonske plavuše".

KARLEUŠA OBJASNILA: Da smo kao Hrvatska uvek bili na strani okupatora i fašista, već bi odavno bili u EU!

Nataša je nedavno poručila da neće odgovarati koleginici na prozivke jer je se plaši.

- Ne smem da se kačim sa Jelenom. Ko se kači s njom, ne prolazi dobro - kazala je Bekvalčeva.

Žarko Radovančev



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17