• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

31.08.2016

21:19

LUDILO U NAJAVI! Ana i Rasta prave srpsku svadbu, evo detalja!

Estrada

LUDILO U NAJAVI! Ana i Rasta prave srpsku svadbu, evo detalja!

Podeli vest

Ana Nikolić i reper Stefan Đurić, koji su pre mesec dana sklopili građanski brak, spremaju se za i crkveno venčanje

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta u oktobru će napraviti veliku svadbu u Beogradu, saznaje Informer. Pevačica i njen 11 godina mlađi muž, koji su se na brzaka venčali pre mesec dana, planiraju da se pred Bogom zavetuju na večnu ljubav, kao i da organizuju venčanje na kojem će ispoštovati sve pravoslavne običaje.

Ostali dužni
Dugujemo našim porodicama i prijateljima jednu dobru žurku i pravo venčanje
Ana Nikolić

- Ana mnogo želi veliku svadbu, sa svim srpskim običajima, jer veoma drži do naše tradicije. Razgovarala je sa mužem i dogovorili su se da je najbolje da sve to obave u oktobru, jer tada imaju najmanje poslovnih obaveza. Rasta će morati da kupuje mladu, gađa jabuku sa drveta... - otkriva naš izvor blizak ovom estradnom paru.

ANA SE PRAVI BLESAVA: Ne znam zašto su svi šokirani mojom udajom za Rastu?!

Brak, pa Arena

Pop pevačica i reper će sudbonosno "da" izgovoriti pred Bogom u prisustvu brojne familije i prijatelja.

Ana: Ja sam prava Srpkinja,
uzela sam muževljevo prezime 

Ana je nakon venčanja u julu uzela prezime od muža Stefana Đurića Raste, jer kako kaže, tako nalažu srpski običaji.
- Ja sam prava Srpkinja iz srca Srbije i kod mene se podrazumeva da sam uzela muževljevo prezime - izjavila je Ana.

- Ona ima želju da svadba bude pre njenog velikog koncerta u beogradskoj "Kombank" areni, koji najavljuje već duže vreme, ali čekaju i da Stefan završi svoj novi album. Obavezno će se venčati u crkvi, jer Nikolićeva smatra da je to veoma bitno - priča naš sagovornik.

Novopečeni mladenci će gala slavlje od 500 zvanica organizovati u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

- Pripreme i organizacija su uveliko u toku, a Ana i Rasta ne žale ni dinara, pa će žurku napraviti u jednom od najluksuznijih prestoničkih hotela. Očekuje se dolazak njihovih prijatelja, porodice, ali i kolega sa estrade - kaže prijatelj estradnog para.

RASTA O BRAKU SA ANOM: Sve mi to teško pada!

Čista formalnost

500 gostiju će biti na svadbi Ane i Raste

Ana je nedavno u jednoj tv emisiji priznala da zbog porodice i prijatelja mora da organizuje gala svadbu.

- Mislila sam da je prednost da se venčamo tajno, a u stvari je ispalo katastrofa. Dugujemo našim porodicama, prijateljima jednu dobru žurku, jedno pravo venčanje i stvar koju ja iskreno i jedino cenim, a to je brak pred Bogom. Ovo tajno venčanje je bila čista formalnost, a ono pravo ćemo tek uraditi - izjavila je pevačica. 

Tajno se venčali, pa išli kod Ćazima

Public

Pevačica i reper su se tajno venčali 28. jula u beogradskoj opštini Voždovac. Njih dvoje su sklapanje građanskog braka držali u strogoj tajnosti, pa čak ni njihova porodica nije znala da planiraju da se venčaju. Odmah nakon potpisivanja "papira" otputovali su u Poreč, gde su nastupali, a prvu bračnu noć su proveli u hotelu Aninog bivšeg dečka Ćazima Osmanija.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danica

pre 7 godina

Lepo je to sto poštuju tradiciju i želim im svu sreću u braku i poslu.

vlajko

pre 7 godina

Želim im sve najbolje, i da je što više ovakvih tekstova da narod može da se veseli čitajući o životima ovih intelektualaca....

rada tomasevic

pre 7 godina

Popovi ce se opariti sa par hiljedarki eura a stedela je Cazim je bio darezljubiv i galantan.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija