• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

11.09.2016

14:37

CECA BI OPET STALA NA LUDI KAMEN: Ne bežim od udaje, reći ću 'da' na plaži!

Estrada

CECA BI OPET STALA NA LUDI KAMEN: Ne bežim od udaje, reći ću 'da' na plaži!

Podeli vest

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da bi se ponovo udala kada bi našla muškarca za kojim bi odlepila od ljubavi. Mnogi su verovali da folk zvezda posle Željka Ražnatovića Arkana nijednom ne bi rekla "da", međutim ona tvrdi da ne beži od vezivanja

- Ne želim da kažem "nikada se više neću udati" jer me je život demantovao u mnogim situacijama. Više ne govorim "nikada". Ako mi se desi velika ljubav, naravno da bih se opet udala. Ne bežim od ljubavi, ali je ni ne jurim. Volela bih da mi se desi jer ne postoji ništa lepše od toga da voliš i budeš voljen - kaže Ceca za Informer.

Neću praviti veliko venčanje, otići ću sa mladoženjom, najbližim prijateljima, porodicom i kumovima na neku plažu
Ceca Ražnatović

 

Zna šta želi

Nedavno je na društvenim mrežama objavila video-klip na kom je uz pomoć jedne aplikacije prikazana kao mlada u beloj venčanici i sa velom. Pitali smo je da li je htela ovim potezom nešto da nam poruči.

 

Instagram

- Ma kakvi, to je bila samo šala. Anastasija i ja smo se malo igrale i svima nam je bilo simpatično - poručuje Ražnatovićeva kroz smeh. Na pitanje da li će, ukoliko se opet uda, obući belu venčanicu, pevačica odgovara:

Dragana ne menja mene, nisam kupila tu fotelju


Ceca Ražnatović ističe da Draganu Mirković, kao i druge kolege koje će se naći u novoj postavci "Pinkovih zvezda", ne doživljava kao konkurenciju. Na pisanja da je nju u stolici zamenila Dragana Ražnatovićeva negoduje:
- Dragana ne menja mene. Ja nisam kupila onu crvenu fotelju. Svako predstavlja sebe. Ne volim da me porede sa pevačima. Ne patim od rivaliteta, ne zanima me ko je bolji i uspešniji, to su potpune budalaštine.


- Obukla bih rado venčanicu, meni je na svadbama omiljeni deo kada vidim mladu kako izlazi u toj elegantnoj haljini. Međutim, moja sigurno neće biti bela. Mislim da će mi dobro stajati i neka venčanica boje šampanjca.

Intimna proslava

S obzirom da bi se haljina u kojoj bi stala na ludi kamen razlikovala od one koju je nosila prvi put, zanimalo nas je da li bi i na drugoj svadbi poštovala sve srpske običaje i da li bi pozvala 800 ljudi.


- Moja i Željkova svadba je bila predivna. Pravo tradicionalno srpsko veselje sa zaista mnogo ljudi. Sada, međutim, mislim da bih sa najbližim prijateljima, porodicom, kumovima i mladoženjom pobegla na neku plažu. Ali polako, ljudi, prvo neko mora da me osvoji, a mi već pričamo o svadbi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17