• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

20.09.2016

21:14

(FOTO) PEVAČICU NIKO NIJE 'PROVALIO' NA ADI! Kad se Brena zamaskira ni muž je ne prepozna!

Estrada

(FOTO) PEVAČICU NIKO NIJE 'PROVALIO' NA ADI! Kad se Brena zamaskira ni muž je ne prepozna!

Podeli vest

Lepa Brena stavila šešir i tamne naočare i tako obišla krug oko Savskog jezera. Kada se umorila, sela je u vozić koji vozi oko jezera

Pevačica Lepa Brena kamuflirala se za šetnju po Adi Ciganliji, pa je uspela da prođe sasvim nezapaženo. Zvezda bivše Jugoslavije pojavila se u nedelju na Savskom jezeru s prijateljicom.

Brena je na glavi nosila šešir i tamne naočare, te niko od prisutnih nije mogao ni da pretpostavi da pored njih šeta slavna pevačica.

Ni vozač vozića je nije prepoznao. Naplatio joj je kartu od 100 dinara, a ona se vozila pored drugih putnika

Pevačica se promuvala između kafića, koji su u nedelju po podne bili dupke puni

- Brena se pojavila sa makiške strane Savskog jezera, lagano šetajući s prijateljicom. Pevačica se promuvala između kafića, koji su u nedelju po podne bili dupke puni. Niko od prisutnih nije prepoznao zvezdu, pa je uspela da provede dan bez ometanja fanova, koji traže autogram ili da se fotografišu s njom - kaže izvor sa lica mesta.

Pevačica se posle šetnje umorila, pa je odlučila da ostatak puta prekrati pomoću vozića.

Informer

- Ona je dugo na stanici čekala vozić koji ide oko cele Ade. Sa prijateljicom se ukrcala u njega, a ni vozač je nije prepoznao. Naplatio joj je kartu od 100 dinara. Brena je nesmetano sela među putnike i provozala se - kaže naš sagovornik.

Banjala se na Adi

Lepa Brena obožava da se reši glamuroznih haljina i šminke i da vreme provodi u prirodi. Ona je i pre nedelju dana obišla beogradsko jezero. Šetala je obalom, a potom se izula i umočila noge u vodu. Ni tada je niko od prisutnih nije primetio, ali se ona pohvalila na društvenim mrežama.

Direktorka "Granda" je potom sišla sa vozića i uputila se ka brodiću koji ju je prevezao do Novog Beograda, gde joj je bio parkiran automobil.

- Kako čujem od nekih zaposlenih, ovo nije prvi put da šeta tamo. Mnogi misle da zvezde ne vole da se mešaju sa običnim narodom, ali njoj to prija. Posebno kad se "maskira" i niko je ne prepozna - otkriva naš izvor.

Pošto je obišla Grčku, Francusku, Italiju i Hrvatsku, gde se kupala čitavo leto, Brena je za kraj leta ostavila uživanje na "beogradskom moru".

Informer
Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 7 godina

Ona ce svojim unicima biti baba-baka, a za tebe sve zene ovih i slicnih godina su gospodje.

mile

pre 7 godina

Nije nego nema fotosopa,pa babu niko ne prepoznaje.\n

branko

pre 7 godina

Dosta nam je vise ovih patoloskih narcisa u politici i na estradi

vanja

pre 7 godina

Ja mislim da je i ovo deo marketinga.Ok, niko je nije prepoznao,ali slikanje je isplanirano...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17