• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

29.09.2016

19:30

NAJVEĆA ZVEZDA BIVŠE JUGOSLAVIJE OTVORILA DUŠU: Nije lako biti Lepa Brena - znojava, mokra i bez privatnog života

Estrada

NAJVEĆA ZVEZDA BIVŠE JUGOSLAVIJE OTVORILA DUŠU: Nije lako biti Lepa Brena - znojava, mokra i bez privatnog života

Podeli vest

Svi koji koji misle da je lako, neka obuku mini suknju i pevaju svaki dan po dva sata u drugim gradovima. Godinama nisam spavala u svom krevetu, nego na dva sedišta u autobusu ili kolima, kaže Lepa Brena

Najveća zvezda bivše Jugoslavije Fahreta Jahić kaže da uopšte nije lako biti Lepa Brena! Pevačica je punila dvorane i stadione širom Balkana, gazdarica je "Grand produkcije", ima novac, moć i popularnost, ali ipak ističe da joj je ponekad veoma teško:

Radim od 16. godine. Svaki dan kad ne moram da se šminkam i penjem na štikle za mene je dan za odmor
Lepa Brena

- Svi koji koji misle da je lako biti Brena, neka obuku mini suknju i neka pevaju svaki dan po dva sata, i to na različitim mestima, u drugim gradovima, državama, i tako 10 godina. Bez prava na privatni život, znojavi i mokri. Godinama nisam spavala u svom krevetu, nego na dva sedišta u autobusu ili kolima. Ne jedete ono što volite, fali vam kuća, dom.

Zvučite kao da se kajete zbog svega?
- Ne kajem se, niti se žalim. Ja sam ponosna na sebe. Svako ko se trudio taj je nešto napravio u životu.

Zbog toga što ste se trudili danas imate mogućnosti da uživate...
- Radim od 16. godine. Svaki dan kad ne moram da se šminkam i penjem na štikle za mene je dan za odmor.

Ne mešam se sinovima u izbor devojaka, neka prave greške!

Public

Da li vam smeta kada vas ispitujemo o ljubavnim vezama vaših sinova?
- Normalno mi je da me ima u medijima u pričama o mojim sinovima i njegovih devojaka. Oni moraju da nauče i da sami vide šta je lice i naličje pojavljivanja u medijima. Ja sam to apsolvirala.
Mešate li se Filipu, Stefanu i Viktoru u njihove izbore?
- Nikada nisam sinovima rekla da neke devojke nisu za njih. Boba i ja nastojimo da postupamo mudro sa decom. Ne valja nikad reći da nešto ne smeju jer je kontraproduktivno. Ne može se sve sprečiti, ne može sve biti protokol i pravilo. Moraju i deca imati pogrešne korake, jer se samo na njima uče i izvlače pouku.



Osim zbog posla, zbog čega ste još imali neprospavane noći?
- Neprospavane noći sam imala zbog raspada zemlje i dece kada su bili mali. Nažalost, bilo ih je još, ali se trudim da ih zaboravim. Uvek sam se praznila tako što sam se predavala poslu.

Neprospavane noći sam imala zbog raspada zemlje i dece kada su bili mali

Za vreme najveće popularnosti snimali ste i tri filma "Hajde da se volimo". Šta danas mislite o tome?
- Ponosim se tim filmskim serijalom. U njima su bili najpoznatiji glumci od Vardara do Triglava. Svi nastavci "Hajde da se volimo" su najgledaniji u istoriji jugoslovenske kinematografije. Imali su najveću posetu u bioskopima.

Public

Mnogo se pričalo o četvrtom nastavku. Hoćete li ga snimiti?
- Nije isključeno da ćemo snimiti nastavak filma. Kad bude bilo nešto konkretno, obavestićemo javnost.

Kako su vaša deca reagovala kada su vas gledala na filmu?
- Kad su bili mali, pričala sam im da ne postoji hala u staroj Jugi u kojoj nisam pevala. Njima je to zvučalo nerealno, baš kao i pevanje u Bugarskoj i Rumuniji, u Domu sindikata 31 dan zaredom, u Sava centru 17 dana. Pričala sam im da sam snimala filmove po mesec dan. Ustajala bih u šest sati ujutru, u sedam sam pila kafu i šminkala se, a u pola osam sam već bila na poziciji za snimanje.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miki

pre 7 godina

Kako te nije sramota, Otvara restorane a u njima krade struju. PRESTANI DA KRADES STRUJU!

DS

pre 7 godina

Neka Fahreta podigne spomenik Miroslavu Ilicu-Minimaksu koji je u svojoj emisiji,na prilicno humristican nacin pustanjem pjesme i videa "Cacak,Cacak,sumadijski rokenrol" i ostalih njenih bisera,od nje napravio zvijezdu.Tada se narod uglavnom salio na njen racun,ili kad Minimaks kaze:"Gde je Bu dva,tu je Lepa Brena",,ha,ha,ha,ha, Doduse,Fahreta se poslije Minimaksovih satiricnih i komedijaskih reklama na njen racun mnogo civilizovala,stesala kilazu,dobila bolje pjesmice i tako zaludila cijeli .nizi sloj stanovnistva u SFRJ. Udajom za Bobu je definitivno postala beogradska snajka i "gospodja" iako je jos uvijek govor izdaje i dokazuje da se nikada nije izula iz kaljavih brcanskih gumenjasa.

plava

pre 7 godina

Sto ste bre negativni, meni je Brena bas kul, mislim da je veliki dzek i da je zaista radna i uporna bila uvek a posebno u vreme kada je postajala velika zvezda... nema veze volite li je ili ne, respect- svakako.

Kisobran

pre 7 godina

Imala je veliku srecu sto se pojavila odmah posle Titove smrti.Narod je bio tad zeljan narodne muzike koja se u Jugi emitovala na kasicicu. Prva se skinula i obukla mini suknju.Do tada je to bilo sramota pokazati se u takvom izdanju,osim Mice Trofrtaljke i jos neke su to oprobale ali one su bile ismejane zbog toga.Onda se pojavila Brena i pocela nove trendove da diktira.Svi muskarci su trazili zenske njenih dimenzija.Ona je u pocetku bila ruznjikava ali se vremenom prolepsala,nije nikad bila neka lepotica ali veoma se trudila da istakne sta je najlepse na njoj.Posle nje su sve pokusale da je kopiraju ali je samo njoj poslo za rukom.Iskreno da vam Kazem da sam ja od samog pocetka bio zaljubljen u Vesnu Zmijanac,ona je bila riba ipo sto kazu i stas i glas.Meni je Brena bila simpaticna ali ni nalik na Vesnu.Ni stas ni njene pesme.Brenu cenim sto je bila i ostala Jugoslovenka.Zivot je surov,kako smo nekad svi bili mladi a sad smo i ja i Vesna i Brena ostarili..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17