• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

17.10.2016

09:12

DARA BUBAMARA NE ODUSTAJE: Naći ću Aleksandri dečka da je smiri!

Estrada

DARA BUBAMARA NE ODUSTAJE: Naći ću Aleksandri dečka da je smiri!

Podeli vest

Rat Dare Bubamare i Aleksandre Radović u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice” iz nedelje u nedelju ne jenjava

Temperamentna pevačica poziva ljutu rivalku da dođe na njen nastup kako bi nešto naučila. Dara poručuje da bi se Aleksandra odlično provela, ali i da bi našla dečka koji bi je, kako kaže, smirio.

SLUPALA SE DARA BUBAMARA: Pevačica sletela s puta, onesvestila se od siline udarca!

 - Trebalo bi da Aleksandra Radović dođe na moj nastup, pa da vidi kako izgleda kada se peva pred više od sto ljudi. Ipak je na mom nastupu mnogo ljudi koji su lepi i koji obožavaju da slušaju moju muziku, a pored toga, svi se dobro provedemo. Dala bih joj centralni separe i celu noć bi mogla besplatno da pije. Imala bi na raspolaganju najskuplja pića, a ako treba, i muškarca ću joj naći koji će je osvojiti i malo smiriti. Ženama u tim godinama je potrebna ljubav. Ko mene poznaje, odlično zna da sam dobrica i da nisam zlonamerna i da nikoga ne mrzim. Jednostavno, moj problem je što sam iskrena i nisam kao 99 odsto estrade koja se folira. Znaš ono, pričaju svi su fini, sve je lepo, a u stvari ogovaraju sa strane -  rekla je pevačica i dodala da nikada nije mrzela Aleksandru.

 - Ne mrzim Aleksandru, to odmah moram da stavim svima do znanja, ali ta pljuvanja po pevačima me zgražavaju. Ne mogu da slušam njeno foliranje i glumatanja - rekao je pevačica i dodaje da Aleksandrino foliranje nema granicu.

DARA BUBAMARA: Aleksandri je publika na koncertu vidljiva KAO SO U MORU!

 - Ona se folira, priča svoje, a ja odgovaram?! Ne volim folirante poput nje koji su do juče pevali narodnjake i bili prateći vokali mnogim pevačima i onda im se gadi narodna muzika i sve im je odvratno. Zašto ne može da prizna kako je počela karijeru, jednostavno ju je blam da ispriča. Juče je svirala harmoniku u Banovicima, a danas kao peva džez i gade joj se narodnjaci. Kao, ne znam narodne pesme, a došla u takmičenje da ocenjuje pevanje, pa sramota -  završila je Dara.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17