• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

27.10.2016

19:13

GOCA TRŽAN O BRAKU: Sve što piše u novinama je istina!

Estrada

GOCA TRŽAN O BRAKU: Sve što piše u novinama je istina!

Podeli vest

Pevačica Goca Tržan nedavno se našla u nebranom grožđu kada su mediji pisali o Rašinoj preljubi i njenoj odluci da mu oprosti

Ona je u intervjuu za Pink.rs otkrila da ne troši previše energije na novinske natpise koji se odnose na njen bračni život, a onda otkrila i kako namerava da se prema istim postavi u budućnosti.

OPRAŠTA, ALI NE ZABORAVLJA! Evo šta je Goca Tržan rekla o razvodu!

- Čvrsto sam odlučila da apsolutno više ništa ne demantujem, jer je najbolje da dovedem situaciju do apsurda i pokažem običnim ljudima koji veruju u pisanja medija koliko je sve banalno - rekla je Goca i dodala:

- Da, sve što čitate o nama u novinama je istina, jer vi bolje znate od nas kako je nama u našim životima.

GOCA TRŽAN SPASILA BRAK: Uvek bih oprostila, zato što smo živi ljudi!

RAŠA BI DA SPASE BRAK: Pokajnički kukao pred Gocinim vratima!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija