• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

03.11.2016

20:42

OPROSTILA MU SKANDAL! Vanja Mijatović: Sergej ima moje potpuno razumevanje!

Estrada

OPROSTILA MU SKANDAL! Vanja Mijatović: Sergej ima moje potpuno razumevanje!

Podeli vest

Glumac Sergej Trifunović napravio je skandal na nedavno održanoj humanitarnoj modnoj reviji, kada je naprasno izašao iz sale na prve tonove pesme Vanje Mijatović

Naime, on je bio gost kao i druge javne ličnosti na toj reviji, ali je odlučio da je napusti kada je na modnu pistu stupila mada pevačica i zapevala.

Prema rečima Mijatovićeve u tom trenutku joj je bilo veoma neprijatno, a veruje da nije bila jedina koja se tako osetila.

Pošto su se smirile strasti, pevačica je napisala javno saopštenje u vezi sa nemilom situacijom koju će još dugo pomtiti. Ona je navela da i dalje poštuje glumca kao i da voli njegov rad, ali da smatra da je svojim ponašanjem skrenuo pažnju sa humanitarne revije na sebe.

- Ovo javno saopštenje zapravo je jedini trenutni dostojan vid mog obraćanja svima vama koji me neprestano obasipate porukama podrške, pažnje ali i pitanjima u vezi jučerašnjeg skandala sa našim cenjenim i, mogu slobodno da kažem, i dalje jednim od mojih omiljenih glumaca Sergejem Trifunovićem. Žao mi je što u svetu različitosti i dalje težimo za osudama nečeg što odbijamo da razumemo, ako već nemamo potrebu nešto da prihvatimo i uvažimo, a pogotovo kada je reč o umetnosti, pa još kad ona nailazi na nerazumevanje nekog ko je i sam umetnik - započela je Vanja svoje obraćanje, a onda je nastavila:

- Muzika odavno ne poznaje granice i uvek se delila na dobru i lošu. Percepcija doživljaja i karakterisanja nečeg da je lose ili dobro je uvek stvar individualne prirode čoveka. Stoga Sergej ima potpuno razumevanje sa moje strane što mu se ne dopada muzika kakvu ja interpretiram. Nastalim “skandalom”, nažalost izazvanim demonstrativnim Sergejevim gestom, doveli smo u pitanje suštinu tog okupljanja i na momente potisnuli humanost koja je zapravo te noći jedino bila važna. Nakon svega nadam se da će Sergej umeti na pravi naćin da protumači moje saopštenje i da će me pozvati bar na premijeru njegovog sledećeg filma ili predstave - napisala je Vanja na svom nalogu na Fejsbuku i još jednom pozvala humane ljude da pomognu Mariu Jurišiću, za kojeg se prikupljaju novčana sredstva.

(VIDEO) SERGEJ TRIFUNOVIĆ ŠOKIRAO GOSTE: Zbog Zvezde Granda demonstrativno napustio humanitarnu reviju!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17