• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.01.2017

14:58

(VIDEO) BALKANSKI NOSTRADAMUS PRORIČE: Razvode se Igor i Severina! Prijovićka ostavlja Filipa!

Estrada

(VIDEO) BALKANSKI NOSTRADAMUS PRORIČE: Razvode se Igor i Severina! Prijovićka ostavlja Filipa!

Podeli vest

Parapsiholog Mevludin Duvančić u emisiji kod Ognjena Amidžića je ispričao da će ova godina biti fatalna za mnoge brakove i veze naših estradnjaka

Severina i Igor Kojić ove godine okončaće svoj brak, a izvestan je i raskid Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Ove tvrdnje preksinoć je na Pinku, u emisiji „Ami Dži šou“, izneo Mevludin Duvančić, parapsiholog kojeg mnogi nazivaju i balkanskim Nostradamusom.

Čovek koji je pojedinim javnim ličnostima već prorekao sudbine i predvideo brojne nesreće,  nije imao lepe vesti za dva trenutno najpopularnija para na estradi.
- Ova godina će umnogome biti presudna. Biće dosta poplava, zemljotresa, raznih opakih virusa u celom svetu. Ništa bolje ne očekuje ni javne ličnosti. Evo, na primer, Severina i Igor. Koliko ja vidim, silno rade na tome da dobiju prinovu, ali... Neće to uspeti. Ja vidim da će se oni rastati, nažalost. Isto tako je i sa Aleksandrom Prijović i Filipom. Ni njihova veza neće uspeti - rekao je vidovnjak.

On je podsetio javnost na stvari koje je predvideo i koje su se obistinile.

- Predvideo sam da će Halid Bešlić imati tešku saobraćajnu nesreću. Kada se to dogodilo, Halid je bio u komi i mnogi su pričali da se neće izvući. Čak su i lekari bili skeptični. Ja sam pozvao njegovu porodicu i rekao da će se on za tri dana probuditi i moći da jede sam. I tako je i bilo - ispričao je Mevludin.

Duvančić je, takođe, svojevremeno, dok je Severina Kojić bila u vanbračnoj zajednici sa Milanom Popovićem, u emisiji „In magazin“ na hrvatskoj TV Nova rekao da će se njih dvoje brzo razići, i to čim pevačica rodi sina. On je Ognjenu otkrio da je zbog tog proročanstva imao problema sa srpskim kraljem bakra.
- Kad sam to ispričao, imao sam neke pretnje od Popovića i svašta je tu bilo - rekao je parapsiholog.

Dok je Mevludin Duvančić pričao o tome šta koga od poznatih očekuje u bližoj budućnosti, gošća Maja Nikolić se našalila i upitala ga da predvidi sudbinu Ognjenu Amidžiću. Interesovalo ju je da li će voditelj ostati u braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom.

facebook

- Pa neće ni oni ostati zajedno. Tako ja vidim - odgovorio je Mevludin.

Maji je bilo neprijatno i izvinila se Ognjenu zbog svog pitanja, a Amidžić je ostao bez teksta.

Balkanski Nostradamus takođe tvrdi da već zna kog će pola biti beba Ane Nikolić i Stefana Raste Đurića.

- Mislim da će biti devojčica, ali imaće Ana probleme s trudnoćom. Treba da se čuva narednih meseci da ne dođe do spontanog pobačaja. Već je imala slično iskustvo, pa treba da se čuva - otkrio je Duvančić, nakon čega su svi gosti Amidžićeve emisije izrazili želju da sa Aninom trudnoćom sve bude u redu i da se ovaj put Duvančićevo proročanstvo ne ostvari.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

"Чувајте се лажних пророка"...рече...Познаћете их по томе, што ревносно наплаћују "услуге"....Бог то својим пророцима... - не дозвољава...! Чим комерцијализују "делатност" - губе моћ прорицања и видовитост..!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17